• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwcowe mamy 2017

ja wino tylko czerwone wytrawne albo półwytrawne , a piwo to tylko chmielowe bez żadnych soków ,cytryn i innych dodatków :) wódkę pije tylko na weselach :D ostatni raz piłam wódkę na moim weselu 7 lat temu :D

reklama
Nasza mała waży 1570 i zapowiada się długonoga [emoji1] wszystko jest dobrze, szyjka zdrowa, łożysko wysoko [emoji7]
Teraz będę Was nadrabiać [emoji4]

0d1yhqvkorvfo1vd.png

A ja mimo, że to moje drugie nawet nie wiem jak wygląda zapis ktg. Przy poprzednim razie miałam robione przy przyjęciu na izbę, miałam 8 cm i juz byłam w pozycji na klęczkach więc ekranu nie widziałam [emoji38]

Moja córka potrafi urządzić sobie taką imprezę w brzuchu, że widać przez ubranie jak brzuch się rusza. Ogólnie nie jest źle z tymi ruchami, nie są dla mnie bolesne. Odczuwam tylko nieprzyjemne uczucie w brzuchu gdy np. chcę wciągnąć skarpetki lub buty. Na szczęście robi się coraz cieplej i już przerzuciłam się na baletki. Chociaż, że tak powiem nogi robią mi się niewyjściowe (czyt. grube) i lepiej wyglądałyby w kozakach. U mnie dziś na dworze jakieś 18 stopni. Piękna pogoda, ale nogi mi już przy takiej temp. puchną. Boże Dziewczyny zaraz święta... Mogę sprzątać, gotować, ale nie wyrabiam siedzenia przy stole.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry