Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam podobne odczucia co do baby shower i ciągłych pytań w stylu "jak się czujesz"..@maćku śliczne rzeczy!Zazdroszczę pomysłu, sama bym bardzo chciała jakiś biznes rozkręcić na czas niepracowania - bo już (po 3 dniach nicnierobienia) wariuję...
Ja baby shower nie robię, jakoś zupełnie nie mój klimat - średnio ciekawa wydaje mi się impreza skupiona na dziecku w brzuchuW sensie że jak denerwują mnie już ciągłe pytania wszystkich o to jak się czuję, czy mała kopie, ile waży (i tak dalej i tak dalej) - to wielkie skupisko ludzi pytające o to bez przerwy to by mnie już chyba dobiło
I może mało politycznie to zabrzmi, ale zdecydowanie nie chciałabym dostać prezentów dla malutkiej - bo pewnie duża część nie trafiłaby w moje (i małżonka) gusta
![]()
DokładnieWg mnie baby shower jest trochę na wyrost... Ale co kto lubi. Rozumiem radość z faktu, że będzie się niedługo mamą, ale żeby robić jakiś spęd i narzucać komuś zakup prezentów dla maluszka z tego powodu-?średnio. Poza tym są do końca obawy czy donosi się ciążę, czy nie będzie komplikacji przy porodzie itd, więc uważam że przed lepiej nie zapeszać.
Przecież po narodzinach dzieciątka rodzina i znajomi wpadają żeby popatrzeć na dzidziusia, pogratulować rodzicom,a zawsze przy tym jakiś podarek się dostaje, jeśli ktoś chce obdarować [emoji6]
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
W tej ciąży póki co nie muszę, ale ze wspomnień z poprzedniej to było mi po nim bardzo niedobrze i miałam ogromne zaparcia... ale ten smak syropu był pyszny![]()
powodzenia i czekamy na dobre wieści po![]()
@ADA87 super że na wizycie wszystko okpołówkowe chyba wszystkich tak stresują
ja mam wizytę za tydzień tylko u mnie to będzie 26+6
![]()
Super że wszytko w porządku [emoji4]Dziewczyny nareszcie mam połówkowe za sobą. Mega sie stresowalam ale okazało że z maluszkiem wszystko super. Lekarz byl mega zadowolony a my jeszcze bardziej.
Nie ma 26 cm tak jak mowil tydzien temu moj lekarz prowadzacy a 23cm i wazy 514 gram. Powiedzial ze to ani duzo ani malo, akurat po środku .![]()