nixie
Fanka BB :)
Suwaczki w przeglądarce w telefonie widac jak się obróci telefon poziomo.
Racja! Dzięki dobrze wiedzieć bo tam czasem ciekawe rzeczy piszą. Martwiło mnie czy aby napewno czkawka małego nie męczy a tu odpowiedź :
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Suwaczki w przeglądarce w telefonie widac jak się obróci telefon poziomo.
3cie prenatalne możesz mi powiedzieć co to jest bo serio tak czytam a nie wiem o co chodzi
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja chce zrobić właśnie ze względu na wykryte male zrosty na nerce u małej. Teraz było 1mm, oby się wchłonął. I mój lekarz zaleca 3 prenatalne. Jaki u was tego koszt?Tu jest o 3 prenatalnym dobrze napisane i wytlumaczone, dlaczego jest ważne i nierefundowane kobietom po 35rż.
Link do: Trzecie badanie prenatalne. Badanie prenatalne 28 - 32 tydzień ciąży
Ja chce zrobić właśnie ze względu na wykryte male zrosty na nerce u małej. Teraz było 1mm, oby się wchłonął. I mój lekarz zaleca 3 prenatalne. Jaki u was tego koszt?
Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Prywatnie, ale dwa prenatalne miałam na NFZ normalnie. Trzecie juz nie.A Ty chodzisz na Fundusz czy prywatnie? Jak prywatnie to wszystkie USG są w cenie wizyty np u mnie.
Wcześniej chodziłam do lekarza na NFZ i robił mi USG i USG piersi co wizytę i nie byłam w ciąży. Niestety dr już nie przyjmuje![]()
Ja chce zrobić właśnie ze względu na wykryte male zrosty na nerce u małej. Teraz było 1mm, oby się wchłonął. I mój lekarz zaleca 3 prenatalne. Jaki u was tego koszt?
Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja chodzę do lekarza na NFZ, ale za każde prenatalne musiałam płacić, tym razem przy trzecim pewnie też tak będzie, ale nie orientowałam się jeszcze ile. Ja jestem wciąż przed glukozą, ale się wreszcie muszę wybrać. Dziewczyny, czy szlyście normalnie czy jakoś się trzeba przygotować, np. coś zjeść albo czegoś nie jeść?
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom