agata.a
Zaangażowana w BB
Mam taka nadzieje, sam krem byl pyszny i zapach tego tortu... mmdzięki! często korzystam z tej strony, więc na pewno smakuje tak jak wygląda
![]()
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam taka nadzieje, sam krem byl pyszny i zapach tego tortu... mmdzięki! często korzystam z tej strony, więc na pewno smakuje tak jak wygląda
![]()
Ja przy dłuższym staniu/chodzeniu też tak mam ('dłuższe' znaczy ok 30 minut[emoji19]).arica, ja miałam ostatnie badanie moczu w styczniu i miałam pH 6 i lekarz nic nie mówił. Z ciekawości sprawdziłam i w pierwszej ciąży miałam pH 8, a w drugiej pH <5, więc myślę, że to normalne, że czasem jest wyższe. We wtorek na wizycie pewnie mi zleci badanie moczu to zobaczymy co ciekawego wyjdzie.
Kurcze łykam 6 tabletek magnezu dziennie, a jak spaceruje to brzuch mam jak kamień... Aż mi ciężko iść wtedy. To jest normalne czy lepiej mniej chodzić ? Też tak macie ?
Ja właśnie najadłam się jak prosiaczek, zjadłam całą miskę zupy meksykańskiej z soczewicą i zapiekankę z warzywami z małą dokładką i też mam twardy brzuch jak kamień, ale chyba z przejedzeniaarica, ja miałam ostatnie badanie moczu w styczniu i miałam pH 6 i lekarz nic nie mówił. Z ciekawości sprawdziłam i w pierwszej ciąży miałam pH 8, a w drugiej pH <5, więc myślę, że to normalne, że czasem jest wyższe. We wtorek na wizycie pewnie mi zleci badanie moczu to zobaczymy co ciekawego wyjdzie.
Kurcze łykam 6 tabletek magnezu dziennie, a jak spaceruje to brzuch mam jak kamień... Aż mi ciężko iść wtedy. To jest normalne czy lepiej mniej chodzić ? Też tak macie ?
arica, ja miałam ostatnie badanie moczu w styczniu i miałam pH 6 i lekarz nic nie mówił. Z ciekawości sprawdziłam i w pierwszej ciąży miałam pH 8, a w drugiej pH <5, więc myślę, że to normalne, że czasem jest wyższe. We wtorek na wizycie pewnie mi zleci badanie moczu to zobaczymy co ciekawego wyjdzie.