Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie widać sam pęcherzyk bez zarodka. Ale to też tak może być na tym etapie jeszcze [emoji4]Dziewczyny to normalne, że na tym etapie brzuch pobolewa jak na okres. W 5 tygodniu na iść widoczny jest jedynie pęherzyk z zarodkiem. Więc gratulacje! ;*
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Ciąża to nie choroba :-) możecie się dobrze bawić do rana tylko niestety Ty bez alkoholu więc mąż będzie zadowolony jeśli masz prawko hehe i ewentualne nie obrzerac się bo jak to na wesel dużo jedzenia a później beda problemy trawienne lub mdłości. My byliśmy na weselu 16 września i piłam a 20 dowiedziałam się ze jestem w ciąży :-)Nam jeszcze wesele wypadło za dwa tyg. Iść musimy. Szybciej się zwiniemy i mało będziemy tanczyc.
No to wcale się nie dziwie ze wolisz być ostrozniejsza. A wiadomo co się stało że poprzednią ciążę straciłas?Ja mam obawy po poprzedniej ciąży jak w 14 tyg wyladowalam w szpitalu z poronieniem zagrazajacym. Trzech lekarzy mnie badalo i kazdy mowil cos innego. To bylo akurat boze cialo.
Ja jestem z tych nie pijacych. Czasami małe piwko i to by było na tyle. Mężowi powiedzialam ze jak nam się uda to on też nie będzie pił. A że wesele mamy jakieś 60 km od nas to tym bardziej nie będzie pił. Nie lubię jeździć nocami bo mnie światła denerwują.