reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
Kasiaa12 Ja też planuje Iść na usg 17.10 To czekamy razem może razem uda nam się jakoś wytrwać do tego sadnego dnia. Ja 17 października z om będę mieć 8i1 a z owu bo była w 21dc 7i1 więc to wszystko rozstrzygnie bez żadnych złudzeń.

Witam nowe czerwcowe mamusie :-) ja w piątek idę do lekarza to będzie licząc od ostatniej @ 6t2d więc coś czuje ze jeszcze może nic nie zobaczyć ale już trochę spokojniejsza może będę po rozmowie z lekarzem :-) nasz to będzie pierwsze dziecko o które świadomie się staramy więc dla męża powiedziałam od razu pokazując test i wyjaśniając co to znaczy,przy drugim pewnie zrobiła bym mu niespodziankę jakąś :-) w pracy powiedziałam tylko osobom które ustalają co mam robić by nie robić nic ciężkiego a rodzinę najbliższą poinformujemy jak będę wiedzieć że wszystko jest ok. Mąż chce od razu w ten weekend jeśli w piątek zobaczymy serduszko bo chcę już opic dzidziusia ale to będzie połowa 6 tygodnia a ja chcę poczekać do 10-12 tyg więc pewnie jeszcze poczekamy

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. Dołączam do was w 5t5dc. I od razu stawiam pytanie: jakie miałyście pecherzyki w milimetrach? Dzis lekarz potwierdził u mnie ciąże stwierdzając "pęcherzyk 4mm". Nie skomentował tego, ale wydaje mi się to bardzo mało.

My się świadomie staraliśmy to mąż wiedział, że test robię. Z resztą jakiś dziwne by mi było trzymać to w tajemnicy przed nim.
Czy któraś z Was ma mdłości i wymioty?

@sjokolade ja w 5+1 miałam 8 mm pęcherzyk. Każda z nas jest inna i najlepiej nie porównywać się do nikogo. Zarodka jeszcze nie miałam wtedy.

My się świadomie staraliśmy to mąż wiedział, że test robię. Z resztą jakiś dziwne by mi było trzymać to w tajemnicy przed nim.

@sjokolade ja w 5+1 miałam 8 mm pęcherzyk. Każda z nas jest inna i najlepiej nie porównywać się do nikogo. Zarodka jeszcze nie miałam wtedy.
Mój mąż też dowiedział się przy pierwszym wyniku bety.
Mdłości nie mam i nie wymiotuje. Czasami ciężko na żołądku jak coś zjem. Dziś 5t4d.
W piątek idę do mojego gina do szpitala a 11.10 prywatnie. Założy wtedy kartę ciąży.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Mój mąż też dowiedział się przy pierwszym wyniku bety.
Mdłości nie mam i nie wymiotuje. Czasami ciężko na żołądku jak coś zjem. Dziś 5t4d.
W piątek idę do mojego gina do szpitala a 11.10 prywatnie. Założy wtedy kartę ciąży.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
To bardzo podobnie jak u mnie tylko U mnie 5t5d :-) mdłości w sumie też nie mam tylko wczoraj lekko mnie zemdlilo wieczorem i dziwnie się czułam w pracy, miałam nocke i na początku zmiany myślałam że będzie ciężka noc i będę wymiotować ale o dziwo nie :-) też mam często dyskomfort na żołądku po zjedzeniu
No i też pierwsza wizyta w piątek U lekarza jednego ale nie chce by on prowadził moja ciążę a ten który chce by mnie prowadził to dopiero na.początku listopada do niego idę więc póki co zostaje mi ten lekarz :-)

No my też się świadomie staraliśmy, ale przy moich nieregularnych cyklach (26-35 dni) to i tak byłam w stanie zrobić Małżonkowi niespodziankę :D
Co do wymiotów/nudności to dzisiaj jakoś tak czuję się niewyraźnie, zupełnie bie mam ochoty na jedzenie i kilka razy po jedzeniu mnie trochę mdliło - ale (odpukać) póki co to jest zupełnie znośnie ;)

Dzięki Olasec ze zechciałas sie wypowiedzieć. To miłe ze chociaż Ty jedna :)
Tak myśle i myśle i chyba wymyśliłam. Mam cykle regularne 34dni. Ciąża powinna byc zatem młodsza o około tydzien niz by liczyć normalnie. Wiec powinno byc chyba Ok.

reklama
Dzięki Olasec ze zechciałas sie wypowiedzieć. To miłe ze chociaż Ty jedna :)
Tak myśle i myśle i chyba wymyśliłam. Mam cykle regularne 34dni. Ciąża powinna byc zatem młodsza o około tydzien niz by liczyć normalnie. Wiec powinno byc chyba Ok.
Jestem w tym samym tyg co ty i to moja pierwsza ciąża a do lekarza mam.w piątek więc nie wiem czy pęcherzyka ma odpowiednią wielkość to nie udzielam się by nie wprowadzić w błąd :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry