Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Do mnie właśnie dziś doszedł glukometr, więc od dziś też zaczynam się pilnowaćWitam nowe mamusie, mam nadzieję, że wszystkie szczęśliwie dotrwamy do czerwca.
U mnie dieta pełną parą, cukrzyca się rozgosciła na dobre. Po posiłkach jakoś ogarniam ale wyniki na czczo fatalne.
O ciąży mężowi nie mówiłam w jakiś wyjatkowy sposób za każdym razem natychmiast wyskakiwałam z testem, tym razem nawet go obudziłam z pytamiem co widzi, bo myślałam, że mam zwidy
@sjokolade w poprzedniej ciąży lekarz mi od razu powiedział na pierwszej wizycie, że nie jest dobrze, ze mamy 50%szans. Myślę, że jeżeli nic nie poeiedział to znaczy, że jest ok.
Życzę żeby jednak się nie rozwinęło, masakra przetrwać tak 9mcy. Chociaż będę walczyć o dietę, jakby weszła insulina to czeka mnie poród 80km od domu.Do mnie właśnie dziś doszedł glukometr, więc od dziś też zaczynam się pilnowaćW sumie narazie będę tylko mierzyć poziomy i starać się jeść dużo małych posiłków, a zobaczymy jak to rozwinie się w miarę upływu czasu
![]()
Pierwszy ile dni po owu był robiony? A drugi ??Przyszedł drugi wynik bety
Pierwszy 1095
Drugi 2948 chyba nie jest złe
U mnie problem z cukrem w ciąży (przynajmniej pierwszej, a jak wiadomo każda jest innaŻyczę żeby jednak się nie rozwinęło, masakra przetrwać tak 9mcy. Chociaż będę walczyć o dietę, jakby weszła insulina to czeka mnie poród 80km od domu.
Dzięki Olasec ze zechciałas sie wypowiedzieć. To miłe ze chociaż Ty jedna
Tak myśle i myśle i chyba wymyśliłam. Mam cykle regularne 34dni. Ciąża powinna byc zatem młodsza o około tydzien niz by liczyć normalnie. Wiec powinno byc chyba Ok.