MartAo
Fanka BB :)
A regularne masz cykle?Pomijając fakt, ze nawet nie wiem w ktorym tc jestem i jak to faktycznie wyliczyc... Bo ostatnia miesiączka 2.09 a 16.09 jeszcze nic nie bylo widac....
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A regularne masz cykle?Pomijając fakt, ze nawet nie wiem w ktorym tc jestem i jak to faktycznie wyliczyc... Bo ostatnia miesiączka 2.09 a 16.09 jeszcze nic nie bylo widac....
Gratulacje.Ja po wizycie!!! Mamy bijace serducho i termin na 23.07.2018 ciesze sie szalenie. Ale mam maly krwiak i duphaston mam lykac
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Super wspaniała wiadomość :-)Dziewczyny 19809!!!!!!![emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji38] [emoji38] [emoji74] rośnie
SuperJa po wizycie!!! Mamy bijace serducho i termin na 23.07.2018 ciesze sie szalenie. Ale mam maly krwiak i duphaston mam lykac
Na 23 lipca???Ja po wizycie!!! Mamy bijace serducho i termin na 23.07.2018 ciesze sie szalenie. Ale mam maly krwiak i duphaston mam lykac
super. [emoji4]Ja po wizycie!!! Mamy bijace serducho i termin na 23.07.2018 ciesze sie szalenie. Ale mam maly krwiak i duphaston mam lykac
Super gratuluje[emoji7][emoji7][emoji7] ktory tydzien macie?![]()
Byłam wczoraj u lekarza i już widziałam moja fasolkę [emoji846][emoji846] serduszko pięknie biło i wszystko jest w porządku [emoji846]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wszystko bedzie dobrze!!!! Daj znacGratulacje [emoji7] ja idę za godzinę zaraz ze stresu zwymiotuje.. od rana na papierze widzę nitki krwi w śluzie, znikome ilości ale jednak.. dobrze że już dziś ta wizyta...
Trzymajcie kciuki za mnie dziewczyny ! Bo jestem mega zaniepokojona..
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom