Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czuje podbrzusze ale tylko trochę, no ale to zupełnie inny rodzaj bólu, nie taki jak w przypadku okresu czy coś. To takie rozpychanie może?Faktycznie różnica kilku dni.
Ale już nie długo zobaczysz swoje maleństwo piękne przeżycie usłyszeć bijące serduszko, co prawda było słabo słychać bo jeszcze malutkie. We wtorek mam kontrolę.
A Tobie towarzyszą jakieś bóle podbrzusza?
Ja też udziwnien nie trawię..A temat imion to temat ciężki. Stare imiona mi się nie podobają. Jakieś wydziwiane też nie wchodzi w grę. Dla mnie imię ma być uniwersalne i proste. Mam syna Michała. Nadając imię dziecku trzeba sobie zadać pytanie czy chciałabym tak mieć na imię. Żeby dziecko mi nigdy nie zarzuciło, że go skrzywdziłam imieniem. U nas jeszcze imion nie wybieraliśmy ale będą zwykle typu Mateusz czy Dominika.
Serduszko bedzie nA kolejnej wizycie :-)Witamy!
To ja widzę się spóźniłam o troszkę tylko bo ost okres 14.09, wizyta wczoraj i serducha nie było jeszcze
Nast. Wizyta za 4tyg więc dopiero wtedy zobaczę moje maleństwo.
Rosnijcie zdrowo :*
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Witamy!
To ja widzę się spóźniłam o troszkę tylko bo ost okres 14.09, wizyta wczoraj i serducha nie było jeszcze
Ale przynajmniej juz byłaś u lekarza [emoji4] I tego zazdroszczę.Witamy!