• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
To mnie trochę uspokoilyscie bo czytałam ze niby rosną do 3 miesiąca :-)
Witaj inka :-) moja to pierwsza ciąża, ale myślę że każdy z nas bez znaczenia w której jest ciąży to i tak martwi się o swoje maleństwo. Ale po to tu jesteśmy by się wspierać :-)

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejo laski. Gratki wizyt i słodkich fasolek. Serdecznie witam nowe oczekujące mamy;) co do biustu cieście sie ze nie rosną ja startowała teraz z 80c a juz nie mieszcze sie w 95c a to dopiero 7 tc. A szczupla jestem po poprZedniej ciazy zostało mi tylko 4kg. Dzis latam w sportowym staniku. Najgorzej jak mała noszę bo bolą tragicznie.
Co do sexu dzis po tygodniu dostaliśmy zielone światło wiec aie cieszę bo moje libido jest w normie nie tak jak w piwrwszej ze musialam sie zmuszać bo nie chciałam.
A co do apetytu jak nie mam to nie ale jak juz zrobie sie glodna to tragedia moge jesc bez konca;)

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja na codzień w ogóle nie noszę stanika bo nie lubię :-)

Badania pierwsze też ma za sobą, wyniki ok a 18 listopada w końcu idę do mojego lekarza który będzie prowadzić ciążę i założy mi kartę. Już doczekać się nie mogę :-)

Ja na codzień w ogóle nie noszę stanika bo nie lubię :-)

Badania pierwsze też ma za sobą, wyniki ok a 18 listopada w końcu idę do mojego lekarza który będzie prowadzić ciążę i założy mi kartę. Już doczekać się nie mogę :-)

Ja rowniez mam 18 na wizyte i wtedy tez zaklaadac kartę będę

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Oj zapomniałam zupełnie.dzis dzwoniła położną, jesteśmy umówione na 10 listopada.:) po plamieniu ani śladu.co do piersi to boję się pomyśleć ale normalnie mam 80d/e więc zakończę pewnie na jakimś 95g. hih.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wszystkie obawiają się tego jak bardzo urosną piersi, Więc obawiam się i ja hihi
Normalnie mam 75e ...ciekawe co to będzie.
To pierwsza moja ciąża więc nie wiem czego się spodziewać:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry