Gosia101318
Fanka BB :)
Ja też nie będę robić tych badań 3d i 4d. Wystarczą mi zwykłe. Ale test Pappa zrobię. Skoro mam możliwość, to dla świętego spokoju skorzystam.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bede musiala poszukac konkretnie - bo ja to zglebialam 4 lata temu w ciazy i juz nie pamietam w ktorych publikacjach konkretnie bylo. Generalnie wynikalo z tego ze brak danych odnosnie bezpieczenstwa czestych usg i ze konieczna jest dluzsza obserwacja. Ale nagrzewanie moze miec niekorzystny wplyw. Stad nie zalecano czestych usgA jest to z jakiegoś pewnego źródła? Bo wiesz w tych czasach to każdy moze wszystko napisać [emoji58] Ale przyjrzę sie tematowi bliżej [emoji6]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
U mnie się nie sprawdziłonie wierzę w takie rzeczy.
Bede musiala poszukac konkretnie - bo ja to zglebialam 4 lata temu w ciazy i juz nie pamietam w ktorych publikacjach konkretnie bylo. Generalnie wynikalo z tego ze brak danych odnosnie bezpieczenstwa czestych usg i ze konieczna jest dluzsza obserwacja. Ale nagrzewanie moze miec niekorzystny wplyw. Stad nie zalecano czestych usg
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
USG prenatalne wykonują w 2D, a także w 3 i 4D jeśli ktoś chce.. Przeważnie wykonuje się USG a potem jak coś jest nie tak to robią test PappaJa też nie będę robić tych badań 3d i 4d. Wystarczą mi zwykłe. Ale test Pappa zrobię. Skoro mam możliwość, to dla świętego spokoju skorzystam.
USG prenatalne wykonują w 2D, a także w 3 i 4D jeśli ktoś chce.. Przeważnie wykonuje się USG a potem jak coś jest nie tak to robią test Pappa
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom