Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie krytykuj bo sama nie wiesz jaką matką bedziesz. Ja też nie trzymam sie sztywno schematu bo robie co każe np. Hematolog. Jajko i mięso już w 5 miesiąca miala
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
10 m juz nir mam paska sygnatury?Ile ma dzidzia?
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja sir boje wlasnie bo jutro mam dalsze leczenie po kanalowym i znieczulenia nie da. [emoji21]Na poczatku jest nie wskazane jak wiele lekow itp. Ale pozniej m zna. Chodz mimio wszystko moze miec oddziaływanie na dzidzie
Ja nic nie widze hehe bo ja na aplikacji pisze. moja 1310 m juz nir mam paska sygnatury?
Mialam zatruty. Mialam tam zgorzel i w ogole masakra[emoji58]A mialas juz truty raz ząb? Ja robilam po zatruciu i usunieciu korzenia i nie bolalo
Rozmawiej z lekarzemMialam zatruty. Mialam tam zgorzel i w ogole masakra[emoji58]
I nalozyl na ten korzen taka plombe tymczasowa i jutro ma patrzec dalej co z tym robimy.
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Broń Boże rtg musisz czekać do rozwiązania. Przez pewien okres po porodzie kanaly są nadal za freeJa żeby zobaczyć co się dzieje musiałabym RTG zrobić szczęki. A na to się na pewno nie zdecyduje.nie puchnie więc chyba jest ok
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze u mnie tez niepuchlo a wyszlo co wyszloJa żeby zobaczyć co się dzieje musiałabym RTG zrobić szczęki. A na to się na pewno nie zdecyduje.nie puchnie więc chyba jest ok
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom