arica
Fanka BB :)
Tak, przechodziejjjj naprawdę przy kolejnych ciążach nie przechodzi stres?????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak, przechodziejjjj naprawdę przy kolejnych ciążach nie przechodzi stres?????
no to jest moja pierwsza ciąża tak zaawansowana i mam brzuch duży od początkuTak, przechodziU mnie to już trzecia ciąża i w zasadzie zupełnie o tym nie myślę. Pracuję normalnie, funkcjonuję normalnie, tyle że nie pijam 2 kaw dziennie i ciągle chce mi się spać..... Nie szukam już tak bardzo informacji w necie o ciąży, rozwoju dziecka w danym tygodniu ciąży, a raczej staram się schować jakoś brzuch, bo w pracy jeszcze nie wiedzą o ciąży. W pierwszej ciąży brzuch mi wyskoczył z tego co pamiętam jakoś w 5 miesiacu. W drugiej ciąży chyba trochę wcześniej, a teraz to praktycznie od razu jak sie okazało, że jestem w ciąży to mi brzuch wywaliło do przodu i muszę się maskować! Wyglądam jak w 5 miesiącu
![]()
Miło było Cię poznać naprawdę przykro że takie coś Ci się przytrafilo będziemy Cię miłe wspominac [emoji8]chciałam wam ba4dzo podziękować za wsparcie i za to że byliście że mna. dopiero mnie wypuścili że szpitala . w środku już nic nie ma , organizm sam się oczyścil. ale krwotok był taki że że 3 razy im straciłam przytomnosc. ale nie chciałam tam zostac. zrobili badania , sprawdzili wszystko i pozwolili jechać do domu. fizycznie ok. nie wiem czy jeszcze będę próbować. mam już 4 dyszki na karku. bardzo chcieliśmy ale widać taki los. muszę wszystko przemyslec. pozdrawiam was gorąco. zajrzę czasem co u was .
![]()
Nie znam się aż tak ale ja jestem teraz w 13 tygodniu i moja mała teraz też bardzo zwolniła ale mieścimy się raczej w normie. Dziewczyny piszę żeby aż tak nie analizować. Chyba musisz poczekać do następnej wizyty.Kochane mamy jakiś czas temu pojawiły się wymarzone 2 kreseczkiI teraz według okresu kończę 9 tydzień , tak się złożyło ze zmieniając lekarza w ciągu niecałych 3 tygodni byłam 3 razy u lekarza i 3 razy miałam usg robione i teraz moje pytanie 14 listopada maleństwo miało 9 mm następne usg miałam 22 i maleństwo miało 22 mm na wczorajszym usg miało tylko niecałe 26 malenistwo uroslo tylko 4 mm czy to nie za mało na 9 tydzień ? Czy któraś tez tak miala ?
( biorę eutyrox 50 bo mam wahania poziomów hormonów tarczycy i podejrzenie cukrzycy ciążowej )
Przykro michciałam wam ba4dzo podziękować za wsparcie i za to że byliście że mna. dopiero mnie wypuścili że szpitala . w środku już nic nie ma , organizm sam się oczyścil. ale krwotok był taki że że 3 razy im straciłam przytomnosc. ale nie chciałam tam zostac. zrobili badania , sprawdzili wszystko i pozwolili jechać do domu. fizycznie ok. nie wiem czy jeszcze będę próbować. mam już 4 dyszki na karku. bardzo chcieliśmy ale widać taki los. muszę wszystko przemyslec. pozdrawiam was gorąco. zajrzę czasem co u was .
![]()
Podaj przepis na kuleDzisiaj zrobiłam sobie długa kapiel bo w.koncu znalazłam czas żeby sobie zrobić kule musujące do kompieli czysty relaks był
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Nic będę czekać do następnej wizytyNie znam się aż tak ale ja jestem teraz w 13 tygodniu i moja mała teraz też bardzo zwolniła ale mieścimy się raczej w normie. Dziewczyny piszę żeby aż tak nie analizować. Chyba musisz poczekać do następnej wizyty.