Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też, miałam ich mnóstwo w 1szej ciąży, teraźniejszości są na szczęście mega widoczne... Ale wyszły na brzuchu i udach od kolan wzdłuż, cały bok na szczęście wewnątrz i teraz nie są bardzo widoczne.Ja rozstępy to chłonę chyba z powietrza... Więc smarować zacznę się od początku.
Natomiast z innej bajki. To element panikowania ( Mysle ze przez poronienie to będę panikowała na każdym kroku) ale jak u was z objawami? Bo o mnie ... nic. Zupełnie nic. Poza brakiem okresu i pozytywnym testem nic nie wskazuje. A jak u was?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wiem co czujesz Ty i inne e dziewczyny które się martwią.Ja też jestem po poronieniu i ciągle się martwięa z objawów tylko ból skutków i głowy. Póki co
![]()
Kup sobie kwas foliowy pod nazwą "folik". Jest najlepszy bo to lek, a nie suplement diety. I łykaj codziennie. U mnie też pierwsza ciąża więc mam pełno wątpliwości, a przeczytanie połowy internetu niestety nie zawsze wychodzi na dobreDzięki od razu lepiej.
Mam okropnie ściśniety żołądek
Polecacie jakiś kwas foliowy ? Kupię jakiś zaraz po wyjściu z pracy![]()
Dzięki od razu lepiej.
Mam okropnie ściśniety żołądek
Polecacie jakiś kwas foliowy ? Kupię jakiś zaraz po wyjściu z pracy![]()