Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
My mieliśmy 3 wesela w tym roku. W kwietniu od męża w rodzinie, w czerwcu nasze a we wrześniu mojej koleżanki. Na następny rok póki co dwa mamy w planie 4 maja U koleżanki zamierzamy iść a co tam, a w lipcu U rodziny na slasku ale nie pojedziemy bo maluszek będzie za małyMy tak w tym roku mielismy same wesela - az 4 I na wszystkie musielismy leciec jak nie do Polski to do Portugalikazdy kiedys przechodzi taki rok [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To już będziesz zaawansowana ciężarówkaTak mamy 11m. Wolno ida. Ja 2 czerwxa mam wesele rodzonej siostry![]()
Jak chcecie jechać to są specjalne słuchawki wygluszajace dla takich maluchów. Szwagierka tak jechała ze swoim 1.5 miesięcznym synkiem do Polski na wesele i byli do samego końca na saliMy mieliśmy 3 wesela w tym roku. W kwietniu od męża w rodzinie, w czerwcu nasze a we wrześniu mojej koleżanki. Na następny rok póki co dwa mamy w planie 4 maja U koleżanki zamierzamy iść a co tam, a w lipcu U rodziny na slasku ale nie pojedziemy bo maluszek będzie za mały
Nie słyszałam o tych słuchawkach ale jak dla mnie to jest za maleńkie dziecko by jechać w tak długą podróż. Tam na miejscu by udalo się zorganizować opiekę nad dzieckiem itp ale nie jestem za jeśli chodzi o podróż :-)Jak chcecie jechać to są specjalne słuchawki wygluszajace dla takich maluchów. Szwagierka tak jechała ze swoim 1.5 miesięcznym synkiem do Polski na wesele i byli do samego końca na sali
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
A moja w 11 msc miała 1go zęba, tydzień później 2goMy mamy zaproszenie na 20 maja ale nie jedziemy bo to w Polsce a moja giekolog pozwala mi ostatnia taka duża podróż robić na 6 tygodni przed przewidywanym porodem a to będą aby 3, wiec nie mam zamiaru ryzykować.
Twoja mała ma 11 miesięcy dobrze pamiętam? My na tym etapie mieliśmy 12 zębów ale.to był terror ze o mamo jak mu wychodziły [emoji32]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
A gdzie dokładnie masz tą rodzinę, jeśli mogę zapytać?My mieliśmy 3 wesela w tym roku. W kwietniu od męża w rodzinie, w czerwcu nasze a we wrześniu mojej koleżanki. Na następny rok póki co dwa mamy w planie 4 maja U koleżanki zamierzamy iść a co tam, a w lipcu U rodziny na slasku ale nie pojedziemy bo maluszek będzie za mały