Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej! Rozgość się! A test powtórz poprostu. Testy moim zdaniem słabo wychodzą na poczatku. Więc trzymam kciuki żeby było dobrze [emoji110][emoji4]Hej dziewczyny może do was dołączę dzisiaj robiłam test jest jakiś tam cień tylko nikt tego nie widzi oprócz mnie[emoji853]
Hej! Rozgość się! A test powtórz poprostu. Testy moim zdaniem słabo wychodzą na poczatku. Więc trzymam kciuki żeby było dobrze [emoji110][emoji4]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Całkiem możliwe. Jeśli możesz to dla pewności badanie bety hcg możesz zrobic. Ja tym razem zaczęłam właśnie od niej bo testy to naprawdę potrafią różnie wychodzić. A z krwi jest 100% pewne.Dzięki tylko dość długi cykl miałam jak na mnie zawsze mam regularne a ten był długi 15 sierpnia miałam ostatnia @ a dzisiaj słaba kreska chyba owu mi się ostro przesunęła.
Całkiem możliwe. Jeśli możesz to dla pewności badanie bety hcg możesz zrobic. Ja tym razem zaczęłam właśnie od niej bo testy to naprawdę potrafią różnie wychodzić. A z krwi jest 100% pewne.
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom