Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak
Dziewczyny jestem na przełomie 14/15 tyg i w końcu zaczynam czuć, że wraca mi dawna energia. A już zaczęłam się bać że taka leniwa jestem [emoji6]
Awersja do kuchni i gotowania mi przeszła. Powoli zaczyna mi to znowu sprawiać przyjemność.
Chyba jest w końcu efekt 2 trymestru [emoji16]
Ale np jeśli chodzi o libido, to mam jakiś maksymalny poziom cały czas. Takie popieprzone sny erotyczne mi się zdarzają, że wstyd pisać [emoji23]
A przez całą pierwsza ciążę seks mógł dla mnie nie istnieć. W ogóle mi się nie chciało. Aż dziwię się, że mąż drugie dziecko chciał [emoji23]
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak wszystko jest w porządku oprócz tego, że ' brak kości nosowej'. Tak mam napisane. W głowie tysiąc myśli, ale nie chce się załamywać może faktycznie tak jak piszecie jest jeszcze za mały. Dzięki dziewczyny życzę Wam miłego dnia :*Ja słyszałam że brak kości noswej wcale nie oznacza od razu zespołu Downa. Reszta usg wyszła poprawnie? Wszystkie inne narządy? Mój lekarz mi mówił że o zespole np Downa nie świadczy wcale tylko jedna nie prawidłowość ale inne też. A nosek może być jeszcze po prostu za mały więc uszy do góry!
Tak wszystko jest w porządku oprócz tego, że ' brak kości nosowej'. Tak mam napisane. W głowie tysiąc myśli, ale nie chce się załamywać może faktycznie tak jak piszecie jest jeszcze za mały. Dzięki dziewczyny życzę Wam miłego dnia :*
Cały ranek wydzwaniałam i najbliższy termin jest na styczeń a nawet u jednego na lutyWszystko będzie dobrze, trzeba być dobrej myśli! A będziesz próbowała umówić się jeszcze na USG do innego lekarza?