• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwcowe mamy 2018

Gratulacje dla nowych mam :). Ja dziś totalnie odleciałam.wrocilam ż pracy , obiad i spac.jedyne 3 godz drzemki. Chyba i mnie dopadly dolegliwości ciążowe
..a było tak pięknie.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziękuję za miłe przyjęcie ;) Mimika99 gratuluję ;) a w którym jesteś tygodniu? Ja mam zaplanowaną wizytę na 6t+5 więc chyba też już raczej usłyszę bicie serduszka?
Ja byłam w 6t2d i widziałam serduszko a wg usg wychodziło ze to 6t1d wiec myślę że zobaczysz serduszko, a nawet jestem tego pewna :-)

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

Taka piękna dziś pogoda (no może jeszcze nie złota polska jesień, ale prawie ;)), a ja zazdroszczę Wam wszystkim bo mam 24 godziny w pracy :( Ale pocieszam się, że jutro też ma być tak pięknie :D [i przez kolejnych kilka dni]

Super dnia życzę no i jak najmniej dolegliwości ciążowych ;) Mnie dalej bolą piersi - da się przyzwyczaić, czasem mam nudności, ale przede wszystkim jestem NON STOP głodna! Startuję z nadwagą, a tu jak tylko cokolwiek do jedzenia sobie leży to jakby na mnie zerkało - i nie mogę się oprzeć ;)

Zazdroszczę ładnej pogody :-) u mnie dziś pochmurno ponuro deszczowo i tylko 9st:(
U mnie w sumie bez objawowo. Lekko nabrzmiale piersi, ciągle zmęczenie i senność ale wiem że jakbym się położyła to i tak bym nie zasnęła :-) hmm i problemy trawienne.

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No i u mnie zla pogoda pochmurno i mrzy no i zoladek szaleje mdłości problemy z trawieniem. Eh... Mam nadzieje ze pozniej bedziw tylko lepiej i tego wam zycE

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry