Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dobrze mówisz. Zreszta dobry ginekolog nie przyjmie cie wcześniej niz 6 tydzien bo nic nie zobacz po prostuNo to chyba też sobie druga odpuszczę - a ta pierwsza to chociaż wskaźnik na którym etapie jestem bo cykle bardzo nieregularne.. I teraz pytanie - ż taka beta z dzisiaj rana kiedy do ginekologa? Żeby nie pójść za wcześnie?
Wynik 81.71?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
No nawet na to nie zwróciłam uwagę ale mi też wszystko jakoś bardziej smakuje i wszystko jest takie pyszne. chociaż jakiegoś mega apetytu nie mam tylko wszystko takie dobre jest [emoji12]O, widzę że jednotorowo myślimy z tym "uszy do góry"
A tak swoją drogą to przed chwilą zjadłam najlepszy gulasz w moim życiu - no o dziwo od tych 3-4 tygodni wszystko co zjem to jest "najlepsze w moim życiu"A teraz znów jestem głodna - na szczęście w sklepiku były takie fajne nie do końca dojrzałe banany
Więc zaraz znów zabieram się za jedzenie
A z anegdotek: wczoraj po południu na 15 minut się położyłam. Małżonek wchodzi do sypialni i patrząc na mnie mówi: a czemu ty na brzuchu leżysz? Trochę się zdziwiłam o co chodzi, co wyartykuowałam - na co On: ale czy to bezpieczne? Chciałabyś, żeby to na tobie ktoś tak leżał?![]()