Grabcia123
Fanka BB :)
To pisz jak aie syt rozwinieNie jestem zwolennikiem leków. Nawet nie mam nospy w domu. A kąpiel już brałam dzisiaj szczerze to nawet mi się nie chce wstać z łóżka. Mąż chrapię a ja się zastanawiam czy to już
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To pisz jak aie syt rozwinieNie jestem zwolennikiem leków. Nawet nie mam nospy w domu. A kąpiel już brałam dzisiaj szczerze to nawet mi się nie chce wstać z łóżka. Mąż chrapię a ja się zastanawiam czy to już
Będę pisać. Jak na razie bóle nie ustępują. Spróbuję zasnąć. Jeśli za godzinę nadal będzie bolało go chyba zacznę się powoli zbierać do szpitala.To pisz jak aie syt rozwinie
I jak?Będę pisać. Jak na razie bóle nie ustępują. Spróbuję zasnąć. Jeśli za godzinę nadal będzie bolało go chyba zacznę się powoli zbierać do szpitala.
@Kawełate obstawiam, że akcja się rozpoczęła. JuhuuuuuChciałam iść spać ale nie mogę zasnąć.
No właśnie. Mi też odchodzi. I tez we wtorek myślałam że może zaraz coś. A tu mamy prawie piątek i jest wielkie nic. Jedynie mały dzisiaj cały wieczór kopie. Kopniaki nie bolą ale zrobił się dość aktywny momentami boli w podbrzuszu także wydaje mi się że się przesuwa. Dość klujacy ból.
I tak najważniejsze żeby było zdrowe.
Niektóre kobiety tak szybko rodzą albo mają problemy z zajściem także powinnyśmy się cieszyć że u nas dość dobrze wszystko przebiega.![]()
Ja po nocy czuje bol w krzyzach i jak tylko wstaje to boli podbrzusze ale powoli rozchodze..Hej hej. No nic w sumie. W nocy się wiecznie wiercilam.. I zmieniłam pozycje lewy bok prawy bok. Do tej pory bolą mnie plecy czuje promieniowanie w dole pleców. Momentami pobolewa brzuch ale nie wiem czy to ból brzucha czy przez plecy . Brzuch mam napięty. I mam wrażenie że wyglada inaczej. Z takiego rozlazlego zrobił się twardy i tak jakby slim pionowy ciężko mi to określić. Ruchy czuje prawidłowo. Napisałam przed chwilą eske do mojej gin. Czekam co mi napisze.