reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
No właśnie. Mi też odchodzi. I tez we wtorek myślałam że może zaraz coś. A tu mamy prawie piątek i jest wielkie nic. Jedynie mały dzisiaj cały wieczór kopie. Kopniaki nie bolą ale zrobił się dość aktywny momentami boli w podbrzuszu także wydaje mi się że się przesuwa. Dość klujacy ból.
I tak najważniejsze żeby było zdrowe.
Niektóre kobiety tak szybko rodzą albo mają problemy z zajściem także powinnyśmy się cieszyć że u nas dość dobrze wszystko przebiega. :)

Właśnie. Szczerze to ja kocham ta moją długa i twardą szyjkę. W żadnej ciąży nie musiałam się w niczym ograniczać. W każdej jeździłam na wakacje, wycieczki, długie podróże, spacery. A pomyśleć, że moja znajoma pół ciąży przeleżała, albo w domu albo w szpitalu ze wzgledu na niewydolną szyjkę i urodziła w 32 tyg. Także ja się cieszę z mojej twardej szyjki.

Hej hej. No nic w sumie. W nocy się wiecznie wiercilam.. I zmieniłam pozycje lewy bok prawy bok. Do tej pory bolą mnie plecy czuje promieniowanie w dole pleców. Momentami pobolewa brzuch ale nie wiem czy to ból brzucha czy przez plecy . Brzuch mam napięty. I mam wrażenie że wyglada inaczej. Z takiego rozlazlego zrobił się twardy i tak jakby slim pionowy ciężko mi to określić. Ruchy czuje prawidłowo. Napisałam przed chwilą eske do mojej gin. Czekam co mi napisze.

reklama
Hej hej. No nic w sumie. W nocy się wiecznie wiercilam.. I zmieniłam pozycje lewy bok prawy bok. Do tej pory bolą mnie plecy czuje promieniowanie w dole pleców. Momentami pobolewa brzuch ale nie wiem czy to ból brzucha czy przez plecy . Brzuch mam napięty. I mam wrażenie że wyglada inaczej. Z takiego rozlazlego zrobił się twardy i tak jakby slim pionowy ciężko mi to określić. Ruchy czuje prawidłowo. Napisałam przed chwilą eske do mojej gin. Czekam co mi napisze.
Ja po nocy czuje bol w krzyzach i jak tylko wstaje to boli podbrzusze ale powoli rozchodze..

Do góry