Grabcia123
Fanka BB :)
Dzwoniłam do gin powiedział zebym liczyla ruchy wypytal o kolor krwawienia i jak sie jutro powtórzy to sie mam do niego zgłosić...wg niego to czop i po stosunku się tak dzieje....caly dzien spokojJak tam sytuacja?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzwoniłam do gin powiedział zebym liczyla ruchy wypytal o kolor krwawienia i jak sie jutro powtórzy to sie mam do niego zgłosić...wg niego to czop i po stosunku się tak dzieje....caly dzien spokojJak tam sytuacja?![]()
Ja muszę dzisiaj do 17 wytrwać, bo mamy przedstawienie w przedszkolu, a nie powiem... od soboty mam wielkie obawy, że nie dotrwam. Łapią mnie ogromne skurcze i bóle miesiaczkowe, każdy ruch i chodzenie wywołuje twardnienie brzucha. Wczoraj najstarszy brat mówił do brzuszka :"dzidzia poczekaj do wtorku", wiec mam nadzieję, że posłucha. A potem zabieramy sie za wielką indukcjęJak tam mamusie?? Pelnia kogos pogonila? Bo nas chyba nic nie ruszy [emoji28]ani pełnia ani burzemilego dnia
Zazdroszcze bo u nas nadal nic...Ja muszę dzisiaj do 17 wytrwać, bo mamy przedstawienie w przedszkolu, a nie powiem... od soboty mam wielkie obawy, że nie dotrwam. Łapią mnie ogromne skurcze i bóle miesiaczkowe, każdy ruch i chodzenie wywołuje twardnienie brzucha. Wczoraj najstarszy brat mówił do brzuszka :"dzidzia poczekaj do wtorku", wiec mam nadzieję, że posłucha. A potem zabieramy sie za wielką indukcjęspacerki, masowanie brzuszka i przytulanko. Grunt, że się ochłodziło. Od razu lżej
![]()
U jas zostało równe 7 dni...wszedzie pisali ze do 48h po krwawym czopie powinien byc porod a u nas nicO taaak, pogoda idealna. Mogę jeszcze dwa miesiące chodzić w ciąży[emoji14]
U nas prócz boli miesiączkowych i twardnień brzucha i mnóstwa sluzu nic się nie dziejejeszcze 11 dni do terminu, więc luzik
trzeba wygospodarować czas na trochę naturalnych prostaglandyn ale z tym moim nieśpiacym do późna Synusiem to ciężko, a człowiek sam też chcę spać przecież
![]()
Uuu... nie zazdroszczę. U nas obaj już o 21 smacznie śpią, więc wieczór gospodarujemu dowolnieO taaak, pogoda idealna. Mogę jeszcze dwa miesiące chodzić w ciąży![]()
![]()
U nas prócz boli miesiączkowych i twardnień brzucha i mnóstwa sluzu nic się nie dziejejeszcze 11 dni do terminu, więc luzik
trzeba wygospodarować czas na trochę naturalnych prostaglandyn ale z tym moim nieśpiacym do późna Synusiem to ciężko, a człowiek sam też chcę spać przecież
![]()
Uuu... nie zazdroszczę. U nas obaj już o 21 smacznie śpią, więc wieczór gospodarujemu dowolnie
U mnie zostało całe 2 dni do terminu, ale mam nadzieję, że akcja ruszy albo jutro albo w czwartek, żeby ominąć korki przed długim weekendem.
Na jutro też mam zaplanowane ktg, niestety w prywatnej przychodni, w ktorej pracują wszyscy ginekolodzy ze szpitala w którym planuje rodzić. Niestety w szpitalu ze wzgledu na brak wolnych terminów zapisali mnie na 2 dni po terminie... chociaż kto wie, może jeszcze pochodzę.