Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No niestety nigdy człowiek nie wie na kogo trafi, ja też się przymierzam, żeby iść do innego, ale jednak wolę iść do swojego zaufanegoJestem z Rzeszowa. Jeżeli chodzi o lekarza prywatnie to mam takiego fajnego. Chodzilam do niego robic cytologie. I nawet mialam sie tez teraz zapisac ale przerazily mnie koszty badań i doszlam do wniosku ze skoro tyle tyxh skladek opacamy to dlaczego za wszystko mam placic z wlasnej kieszeni. Ogolnie to mialam zamiar tylko blizej 10 tygodnia pojsc prywatnie. Ale teraz to jest przekonana ze musze sie zapisac szybciej. Najwyzej badania bede robila na fundusz a dodatkowo bede chodzila prywatnie. W poprzednich ciazach chodzila. Na nfz ale do innej lekarki i byla w miare spoko. Ale ona juz te 5 lat temu była dosc stara wiec stwierdzilam ze teraz to juz troche strach do niej iść i poszlam do innej przychodni. Jak sie zapisywalam to prosilam zeby mnie zapisano do dobrego lekarza no to mam, po prostu rewelacja [emoji19][emoji19][emoji19]
Konowały :/ najgorsze, że strata czasu i dodatkowe badanie.Współczuję. Dobrze, że Ci jeszcze wyników nie pomylili...bo i tak bywa :-\
No niestety mi tego nie powiedzieli a mają w systemie że jestem w ciąży.Tu w Irlandii co 3 lata wysyłaja list z zaproszeniem na darmową cytologie i Gp powiedziała ze jak dawno robiona była to dopiero po porodzie w wiec też poczekam
No to pięknieDziewczyny, ja już po wizycie. Widziałam serduszko i wszystko w porządku. 6t5d czyli tak jak pokazywała mi aplikacja
Na szczęście nie przepadam za serem. Uznaję tylko mozarelle na pizzy
Dziś miałam dzień sprzątanka, prawie 3h.
I tak teraz krócej mi zajmuje, bo zakupiliśmy odkurzacz, który od razu umyje podłogę pobierając ns bieżąco czystą wodę![]()
Czesc dziewczynyja dziś odwiedziłam groby i rodzinkę, a teraz jestem w drodze nad morze, zostały nam 3h drogi, a mnie tak mdli, ze nie wiem jak dojadę
kupiłam migdaly i wafle ale nic nie pomagają
macie jakieś lepsze sposoby?
Mi na początku pomagał lokomotiv dla dzieciCzesc dziewczynyja dziś odwiedziłam groby i rodzinkę, a teraz jestem w drodze nad morze, zostały nam 3h drogi, a mnie tak mdli, ze nie wiem jak dojadę
Jeszcze jest anaketon. To są krople z imbirem i polecane są w ciąży. Dwa razy dziennie po 15 kropliCzesc dziewczynyja dziś odwiedziłam groby i rodzinkę, a teraz jestem w drodze nad morze, zostały nam 3h drogi, a mnie tak mdli, ze nie wiem jak dojadę