reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Nie jest zle w nocy idzie spac kolo 21 i tak do 6--7rano.[emoji846]Co do roznicy wieku dlugo odwlekalismy ze wzgledu na budowe teraz jest juz prawie finish wiec totalny relax.
To pozno zasypia [emoji57] moj o 19 juz spi i do 7-9 rano [emoji3]
Ja mam uraz do wiekszej roznicy wieku wiec albo teraz albo wcale [emoji57]

reklama
U nas 3 lata różnicy i uważam ze to juz duzo. Ale mam nadzieje ze im beda starsi tym lepiej im pojdzie dogadywanie sie.
Ja wlasnie chcialam podobnie 3-4lata roznicy zeby były a tu mlody juz 4,5roku a od roku sie staramy i nie wychodzi [emoji57]
Sama mam duuzo starsze rodzenstwo i dla mnie to chyba najwieksza tragedia [emoji57]

Hej, tak mam synka :) narazie jest malutki, ma 9 mscy, ale i tak chcemy by różnica wieku nie była duża, także jeśli się uda to przed nami spore wyzwanie:))

W duzej mierze to jaki ma sie kontakt z nowym dzieckiem nie ma wiek do rzeczy a wychowanie.Jesli w rodzinie malo sie rozmawia czasmi tak bywa, brak więzi, i wszystko gdzies umyka . U mnie od poczatku tulila sie corka do brzucha i spiewala malej. Jak sie mala urodzila od razu przewijala pod naszym okiem karmila i ubierala. Tak wiec ja naprawde nie narzekam. Moge isc na zakupy ona sama proponuje ze :to ty idz ja z nia zostane pobawiny sie. Fakt ze sklep mam 5 min drogi ale to lepiej niz z małą przy nodze. Dlatego, wlasnego doswiadczenia wiem ze nie wszystkie przypadki sa takie same[emoji6][emoji6]

reklama
W duzej mierze to jaki ma sie kontakt z nowym dzieckiem nie ma wiek do rzeczy a wychowanie.Jesli w rodzinie malo sie rozmawia czasmi tak bywa, brak więzi, i wszystko gdzies umyka . U mnie od poczatku tulila sie corka do brzucha i spiewala malej. Jak sie mala urodzila od razu przewijala pod naszym okiem karmila i ubierala. Tak wiec ja naprawde nie narzekam. Moge isc na zakupy ona sama proponuje ze :to ty idz ja z nia zostane pobawiny sie. Fakt ze sklep mam 5 min drogi ale to lepiej niz z małą przy nodze. Dlatego, wlasnego doswiadczenia wiem ze nie wszystkie przypadki sa takie same[emoji6][emoji6]

Jasne, zgadzam się. Ale wiesz, jakie są teraz nastolatki - rzadko zdarza się, żeby tak bezinteresownie zajmowały się młodszym rodzeństwem. A jeśli twoja córa jest taka, jak piszesz, to super!

Do góry