Agatki
Fanka BB :)
Tak, syn miał urodzić się w październiku dokładniej 10 , a wyszedł już 28 wrześniaA synusia urodziłaś przed tp?
U mnie starszak 2 tyg spóźniony a młodszy idealnie w terminie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak, syn miał urodzić się w październiku dokładniej 10 , a wyszedł już 28 wrześniaA synusia urodziłaś przed tp?
U mnie starszak 2 tyg spóźniony a młodszy idealnie w terminie.
Tak, syn miał urodzić się w październiku dokładniej 10 , a wyszedł już 28 września
No to sie troche pospieszyl chłopak [emoji57]Tak, syn miał urodzić się w październiku dokładniej 10 , a wyszedł już 28 września
Ja miałam na 10.02 termin a Młoda urodziła się przed północą 05.02. Wcześniej nic tego nie zapowiadało. Nagle ok 18 na zakupach w Auchan zaczęły się mocne bóle krzyżowe. Niestety skończyło się na CC.No to sie troche pospieszyl chłopak [emoji57]
Ja mialam tp na 6.05 a mlody wyszedł 8.05 [emoji6]
U mnie akcja zaczęła się już 27 września z samego rana ale syn dopiero o 13 następnego dnia wyszedł....Oj to faktycznie niezłe miał przyspieszenie. [emoji33]
U mnie jak poszłam z pierwszym po tp do szpitala ze skierowaniem od gina, to mi na usg powiedzieli, że dziecko chyba jednak jest o tydzien młodsze. [emoji33] miałam skierowanie na czwartek, w pt mnie wypuścili na weekend po badaniach. Poszłam znów we wtorek, w środę wywoływali ale nic nie ruszyło. Ale w nocy biegunka, skurcze i akcja ruszyła, męczyłam sie cały dzien ze skurczami i dopiero 20:08 wyszedł w czwartek.
To długo się meczylas..U mnie akcja zaczęła się już 27 września z samego rana ale syn dopiero o 13 następnego dnia wyszedł....
bałam się takich akcji że w sklepie zacznę rodzić albo nie wiem sama będę i jakoś ktoś czuwał nade mną byłam spokojnie w szpitalu, najważniejsze zachować zimną krewJa miałam na 10.02 termin a Młoda urodziła się przed północą 05.02. Wcześniej nic tego nie zapowiadało. Nagle ok 18 na zakupach w Auchan zaczęły się mocne bóle krzyżowe. Niestety skończyło się na CC.
wybitny zawodnikU mnie akcja zaczęła się już 27 września z samego rana ale syn dopiero o 13 następnego dnia wyszedł....