Berry90
Fanka BB :)
Myślałam że tylko dla mnie takieoczekiwanie na wizytę to koszmarI kiedy następna?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślałam że tylko dla mnie takieoczekiwanie na wizytę to koszmarI kiedy następna?
U mnie była taka sama sytuacja, lekarz prywatnie, a za prenatalne nie zapłaciłam ani grosza [emoji6]A w ogóle dziewczyny zdziwiłam się bo mój lekarz prywatnie orzyjmuje a dzisiaj dal mi skierowanie na prenatalne i mam sie zgłosić do szpitala. Dziwne bo zazwyczaj jak ma sie skierowanie z wizyty prywatnej to na nfz nie mozna iść i tak zglupialam trochę...
Bedzie dobrzeW przyszły piątek mam wizytę. Może wytrzymam
Ja tez nie miałam wcale... czasami czułam że mi trochę niedobrze ale zazwyczaj było to w momencie gdy robiłam się glodna lub po obudzeniu I pomagała słodka herbata. Ale Brzuch boli mnie do dziś..Dziewczyny, kiedy (i czy w ogóle) odpuściły Wam mdłości?![]()
No to dobrzeU mnie była taka sama sytuacja, lekarz prywatnie, a za prenatalne nie zapłaciłam ani grosza [emoji6]
Mialam tak samo [emoji6] chodze prywatnie a dostalam skierowanie na nfz, na skierowaniu ginka zaznaczyla zle wyniki biochemiczne czy jakos tak i dopisala cukrzyca i niedoczynnosc tarczycyA w ogóle dziewczyny zdziwiłam się bo mój lekarz prywatnie orzyjmuje a dzisiaj dal mi skierowanie na prenatalne i mam sie zgłosić do szpitala. Dziwne bo zazwyczaj jak ma sie skierowanie z wizyty prywatnej to na nfz nie mozna iść i tak zglupialam trochę...
A coto oznacza?Swoją drogą drogie przyszłe mamy... mam pytanie. Czy może któraś z Was usłyszała od swojego lekarza ciekawa diagnozę "dwóch sezonów macicy" ? Ja właśnie jestem takim przypadkiem I dalej do mnie to nie do końca dociera...
Ja planowane cc miałam w 40 tygodniuHahaha no dokładnie.. No chyba że planów cc to w sumie 10.06 to początek 38tc [emoji23]
Mi zaznaczył, ze w poprzedniej ciąży powikłania i wady genetyczne czy cos takiego. Kamień z serca moge śmiało jutro iśćMialam tak samo [emoji6] chodze prywatnie a dostalam skierowanie na nfz, na skierowaniu ginka zaznaczyla zle wyniki biochemiczne czy jakos tak i dopisala cukrzyca i niedoczynnosc tarczycy