Dam damDaj znać![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dam damDaj znać![]()
Jutro idę do lekarza, może już coś zobaczę będzie to 6+3 po ciuchu liczę na serduszkomy powiemy rodzica jak serduszko będzie bilo
Ja nie mam mdłości, i mam nadzieję że tak już zostanieTrzymam kciuki
U mnie od dwóch dni mdłości. Eh, ciężko
Spróbuj imbiru, też jest bardzo dobry na przeziębienia.Mnie mdłości nie męczą, ale dzisiaj jakoś dziwnie się czuję, nawet nie wiem jak to określić...katar mnie męczy, czuje się chora i senna. Po ostatniej porcji mleka z miodem i czosnkiem strasznie się źle czułam. Więc stawiam tylko na eferalgan i zaraz irigasin. A jeszcze mój syn ma też jakis gorszy dzień [emoji85]
Jejku, nie zastanawiałam się nad tym jeszcze. Słyszałam dobre opinie o Żorach. Byłam jakiś czas temu na oddziale położniczym, aby sprawdzić drożności jajowodów i powiem Ci, że byłam pozytywnie zaskoczona. Było tam mnóstwo młodych dziewczyn w koszulkach z napisem 'położona' i były one pełne werwy i z pozytywnym uśmiechem na twarzy. Porozmawiam z moją ginekolog, ale rzeczywiście może te Żory to dobry pomysł! A gdzie zamierzasz rodzić? Ja córkę rodziłam w Pszczynie, ale po przejściach tam zastanawiałam sie nad Żorami, bo mieszkam w takiej wsi jak Radostowice i mam prawie tak samo do Żor jak i do Pszczyny.
![]()