Starlights
Fanka BB :)
Odebrałam właśnie wynik z progesteronu dzisiaj 7 tydzień chyba jest okej co dziewczyny? Zobacz załącznik 1191356
no mega wysoki! bierzesz luteinę?jeśli nie, to może jest szansa na kolejne bliźniaki na wątku
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Odebrałam właśnie wynik z progesteronu dzisiaj 7 tydzień chyba jest okej co dziewczyny? Zobacz załącznik 1191356
Partner wczoraj wykupił e-recepte 3 opakowania neoparin za ponad 240 pln!! Hematolog skasowala 250 zł za telekonsultacje a nawet na recepcie kodu ciazowego nie wpisala.. Od niecałego miesiąca wiemy o ciazy a juz wydaliśmy ok 2200 pln na lekarzy, badania i leki... Najgorsza ta bezsilnosc, ze czlowiek wszystko robi, zeby to dzieciatko przetrwalo a wiadomo jak jest [emoji17]Mi lekarz przepisał neoparin i mam za darmo bj w ciąży. A za pierwsze opakowanie 3 zł płaciłam
no mega wysoki! bierzesz luteinę?jeśli nie, to może jest szansa na kolejne bliźniaki na wątku[emoji41][emoji16]
Nooo bardzo masz wysokiOdebrałam właśnie wynik z progesteronu dzisiaj 7 tydzień chyba jest okej co dziewczyny? Zobacz załącznik 1191356
Właśnie to jest to. Tyle pieniędzy czlowiek wydaje, martwi się, stara. Ale wierze ze u Ciebie bedzie wszyatko dobrze.Partner wczoraj wykupił e-recepte 3 opakowania neoparin za ponad 240 pln!! Hematolog skasowala 250 zł za telekonsultacje a nawet na recepcie kodu ciazowego nie wpisala.. Od niecałego miesiąca wiemy o ciazy a juz wydaliśmy ok 2200 pln na lekarzy, badania i leki... Najgorsza ta bezsilnosc, ze czlowiek wszystko robi, zeby to dzieciatko przetrwalo a wiadomo jak jest [emoji17]
O nie... Nie strasz mnie... Nie biorę luteiny [emoji23]
ale widzę, że normy też wysokie w sumie w tym labie na 1 trymestr! u mnie było chyba do 40 iluś ng. już nie straszę! [emoji3][emoji3]
Nie ma się czego bać (chociaż jestem przerażona)O nie... Nie strasz mnie... Nie biorę luteiny [emoji23]
Nie chciałabyś bliźniaków?Mam tydzień do wizyty teraz ciągle będę miała w głowie te bliźniaki [emoji23]