Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie miałam o to samo pytacDziewczyny czy Wy też odczuwacie kłucie w okolicach pachwin, z lewej i prawej strony. Czasem aż ledwo chodzę, bo tak boli. Dzisiaj to już w ogóle koszmar...
Trzeba odstawic 24 h przed nifty. Ja np.dzis rano o 7.00 wzielam clexane a jutro mam badanie o 8.40 i wezme zastrzyk dopiero po pobraniu krwi.Tez chce zrobić nifty, ale trzeba odstawić wcześniej heparyne i zastanawiam się czy w ogóle można skoro należy brać ja codziennie
Mialas dostep do wyniku online? Czy trzeba odebrac osobiście? Pytam bo ja mam ponad 100 km wiec ciężko z odbiorem osobistym, wolałabym poczta albo onlineRzeczywiście chyba jest cóż z tą heparyna. Ja nie przyjmuje heparyny i zrobiłam badania już w 10t 3D. Wynik był po 6 dniach kalendarzowych![]()
To normalne nie ma się czym martwić po prostu wszystko nam się rozciąga i przygotowuje na ciąże macica rośnie więc jest obciążenie.Dziewczyny czy Wy też odczuwacie kłucie w okolicach pachwin, z lewej i prawej strony. Czasem aż ledwo chodzę, bo tak boli. Dzisiaj to już w ogóle koszmar...
Hej, zrobiłam dziś betę. Co prawda ostatnia robiłam 2 tygodnie temu. Ale według kalkulatora przyrost jest nie prawidłowy. Powtórzę za dwa dni. Według tego kalkulatora moja beta podwaja się co 4 dni ponad. Czyli 32% co dwa dni. Z bety wychodzi 7 tydzień. Z usg 8. Jutro idę do ginekologa w Szczecinie prywatnie. Na porządne usg. [emoji17]