A w którym tygodniu byłaś, że jest za wcześnie?Ja wlasnie jestem po pierwszej wizycie. Troche sie rozczarowalam, ale w sumie tez nastawialam sie, ze jeszcze wczesnie. Byl tylko pecherzyk i cialko zolte. Co prawda powiedzial, ze zarodek mu mignał. No ale to wiecie. Byl albo nie byl. Koszmarki poprzedniego pustego jaja wrocily... ale bede dobrej mysli ❤ rozczarowal mnie tym, ze kazal przyjsc za miesiacbede starac sie wrocic do swojego poprzedniego gina
reklama

joszka
Fanka BB :)
Oczywiscie chodzi o pecherzyk żoltkowy [emoji3]Hej czy nie mylicie cialłka żółtego od pęcherzyka żółtkowego ?
"Ciałko żółte jest w jajniku, tworzy się bezpośrednio po owulacji w miejscu pękniętego pęcherzyka. Pęcherzyk żółtkowy jest w obrębie pęcherzyka ciążowego, a jego obecność jest dobrym rokowniczo objawem "
Cialko zolte, pecherzyk zoltkowy, woreczek zolciowy - wspolczuje studentom medycyny [emoji28]
Vingag
A woreczek zolciowy to prawidłowo pęcherzyk żółciowy, wiem, bo mi usuwaliOczywiscie chodzi o pecherzyk żoltkowy [emoji3]
Cialko zolte, pecherzyk zoltkowy, woreczek zolciowy - wspolczuje studentom medycyny [emoji28]

joszka
A dajta spokoj [emoji28] pewnie nadal bede wszystko mylic [emoji3]A woreczek zolciowy to prawidłowo pęcherzyk żółciowy, wiem, bo mi usuwali[emoji23][emoji23]
Mała.czarna
Ja mam wizytę w poniedziałek i jestem juz mega ciekawa co zobacze  Mam tyle obaw
 Mam tyle obaw 

Mam tyle obaw
 Mam tyle obaw 
Niesia90
Ja już dawno po wizycie ale musiałam dojść do siebie  Widziałam wszystko na co liczyłam tylko podwójnie
 Widziałam wszystko na co liczyłam tylko podwójnie  Będę mieć bliźniaki
 Będę mieć bliźniaki 

jestem nadal w szoku. Muszę znaleźć sobie nowego (drugiego?) lekarza, bo Luxmed nie prowadzi ciąż mnogich (chociaż w zaleceniach po wizycie napisał że „nie zaleca prowadzeni ciąży w Luxmed”). Wrocławianki, znacie jakiegoś dobrego lekarz prywatnego?
 jestem nadal w szoku. Muszę znaleźć sobie nowego (drugiego?) lekarza, bo Luxmed nie prowadzi ciąż mnogich (chociaż w zaleceniach po wizycie napisał że „nie zaleca prowadzeni ciąży w Luxmed”). Wrocławianki, znacie jakiegoś dobrego lekarz prywatnego?
W ogóle byłam w takim szoku że kilku pytań mu nie zadałam muszę chyba wbić się na teleporade.
 muszę chyba wbić się na teleporade.

Widziałam wszystko na co liczyłam tylko podwójnie
 Widziałam wszystko na co liczyłam tylko podwójnie  Będę mieć bliźniaki
 Będę mieć bliźniaki 

jestem nadal w szoku. Muszę znaleźć sobie nowego (drugiego?) lekarza, bo Luxmed nie prowadzi ciąż mnogich (chociaż w zaleceniach po wizycie napisał że „nie zaleca prowadzeni ciąży w Luxmed”). Wrocławianki, znacie jakiegoś dobrego lekarz prywatnego?W ogóle byłam w takim szoku że kilku pytań mu nie zadałam
 muszę chyba wbić się na teleporade.
 muszę chyba wbić się na teleporade.Załączniki
Mała.czarna
Woow!!! Ale wiadomość! Kochana ogromne gratulacje ❤❤Ja już dawno po wizycie ale musiałam dojść do siebieWidziałam wszystko na co liczyłam tylko podwójnie
Będę mieć bliźniaki
W ogóle byłam w takim szoku że kilku pytań mu nie zadałammuszę chyba wbić się na teleporade.
Mała.czarna
To była pierwsza wizyta?Ja już dawno po wizycie ale musiałam dojść do siebieWidziałam wszystko na co liczyłam tylko podwójnie
Będę mieć bliźniaki
W ogóle byłam w takim szoku że kilku pytań mu nie zadałammuszę chyba wbić się na teleporade.
Karla333
Zaangażowana w BB
O ranyyy ale superJa już dawno po wizycie ale musiałam dojść do siebieWidziałam wszystko na co liczyłam tylko podwójnie
Będę mieć bliźniaki
jestem nadal w szoku. Muszę znaleźć sobie nowego (drugiego?) lekarza, bo Luxmed nie prowadzi ciąż mnogich (chociaż w zaleceniach po wizycie napisał że „nie fzaleca prowadzeni ciąży w Luxmed”). Wrocławianki, znacie jakiegoś dobrego lekarz prywatnego?
 podwójne gratulacje
 podwójne gratulacje
reklama

Starlights
Ja już dawno po wizycie ale musiałam dojść do siebieWidziałam wszystko na co liczyłam tylko podwójnie
Będę mieć bliźniaki
wow wow wow!!!! nie spodziewalas sie w ogole tego czy cos podejrzewalas?? jeju gratulacje!!!

szok musi byc przeogromny
 szok musi byc przeogromny  a akurat dzis zastanawialam sie czy komus po wizycie wyjda na obrazie blizniaki
 a akurat dzis zastanawialam sie czy komus po wizycie wyjda na obrazie blizniaki
 teraz najwazniejsze znalezc super lekarza
 teraz najwazniejsze znalezc super lekarza Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 6 tys
- Wyświetleń
- 417 tys
- Odpowiedzi
- 27 tys
- Wyświetleń
- 2M
- Odpowiedzi
- 18 tys