Magdalena09
Fanka BB :)
gratulacjeTo ja już też mogę się pochwalić, że jestem podzisiaj z rana urodziłam córeczkę
akcja porodowa rozkręciła się bardzo szybko jak na pierwszy raz. O 3:00 zostalam przyjęta do szpitala, a o 9:12 mała była już z nami
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
gratulacjeTo ja już też mogę się pochwalić, że jestem podzisiaj z rana urodziłam córeczkę
akcja porodowa rozkręciła się bardzo szybko jak na pierwszy raz. O 3:00 zostalam przyjęta do szpitala, a o 9:12 mała była już z nami
![]()
GratulacjeTo ja już też mogę się pochwalić, że jestem podzisiaj z rana urodziłam córeczkę
![]()
Gratulacje![]()
gratulacje![]()
Dziękuję dziewczynyGratulujemy![]()
SuperTo ja już też mogę się pochwalić, że jestem podzisiaj z rana urodziłam córeczkę
![]()
GratulacjeMy od niedzieli też już też jesteśmy razemzaczęło się naturalnie o 3 w nocy, 3 dni przed terminem (od piątku się wzięłam ostro za naturalne metody wywoływania
) . Pierwsza faza naturalna (nie było tak źle!) ale główka nam się nie wstawiała i było ryzyko że nie wyjdzie pierwsza, więc po pełnym skróceniu szyjki i prawie całym rozwarciu, zdecydowali o cc. Możliwe że dzisiaj idziemy do domku
♥ życzę Wam powodzenia i pięknych, bezpiecznych porodów! ♥
gratulacjeMy od niedzieli też już też jesteśmy razemzaczęło się naturalnie o 3 w nocy, 3 dni przed terminem (od piątku się wzięłam ostro za naturalne metody wywoływania
) . Pierwsza faza naturalna (nie było tak źle!) ale główka nam się nie wstawiała i było ryzyko że nie wyjdzie pierwsza, więc po pełnym skróceniu szyjki i prawie całym rozwarciu, zdecydowali o cc. Możliwe że dzisiaj idziemy do domku
![]()
♥ życzę Wam powodzenia i pięknych, bezpiecznych porodów! ♥
gratulacjeHej ja też już w dwupakuurodziłam wczoraj o 11.30 sn
trzymam kciuki za resztę czerwcowek
![]()