Klaudia126
Fanka BB :)
DziękujęWiem co czujesz i będę trzymać kciuki aby wszystko było dobrze ❤
Nie stresuj się na zapas![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęWiem co czujesz i będę trzymać kciuki aby wszystko było dobrze ❤
Nie stresuj się na zapas![]()
Bedziemy wiedzieć razem więcej za 2 tygodnieDziękuję![]()
Większość z Nas się boiHejka kochaniutkiez tej strony Kasia u mnie początek 5 tyg. Jak narazie nie potrafię się cieszyć tym szczęściem . Ponieważ to moja 5 ciąża i jak do tej pory nie donosiłam żadnej także liczę na was kochaniutkie że razem przezwyciężymy wszystko nie ukrywam że się boje czy będzie wszystko okej z Dzieciątkiem
trzymam za was wszystkie kciuki i życzę dużo zdrówka
![]()
Nie mamy wpływu na pewne rzeczy niestetyWiększość z Nas się boimusimy myśleć pozytywnie a będzie dobrze
a znasz przyczynę swoich straconych ciąż ?
Nie mogę genetycznie chłopców donosićWiększość z Nas się boimusimy myśleć pozytywnie a będzie dobrze
a znasz przyczynę swoich straconych ciąż ?
O boże w takim miesiącu ?! Ja bym się załamała psychicznie po takim czymśNie mogę genetycznie chłopców donosićwszystkie badania mam wporzadku mój mąż także a na pewnym etapie ciąży dochodzi do zatrzymania rozwoju płodu .Ostatnia ciąża mi się zakończyła na początku 7mc akcja serca zniknęła
Teraz musi być dobrzeNie mogę genetycznie chłopców donosićwszystkie badania mam wporzadku mój mąż także a na pewnym etapie ciąży dochodzi do zatrzymania rozwoju płodu .Ostatnia ciąża mi się zakończyła na początku 7mc akcja serca zniknęła
Dziękuję bardzo bardzo bym chciałaTeraz musi być dobrzewierzę w to, że w końcu pojawi się słoneczko w Twoim życiu
![]()
No niestety ja wróciłam do normalności po ok ponad 7 miesiącach bez terapii i bez leków się nie obeszło swoje przeszłam, także staram się dalej walczyć może tym razem Bozia mi w końcu da tego mojego wymarzonego bombelkaO boże w takim miesiącu ?! Ja bym się załamała psychicznie po takim czymś![]()