Klaudia126
Fanka BB :)
kiedy pierwszy raz robiłaś test i kiedy betę?Nie byłam na usg dopiero 31.10 idę na wizytę. Wiem że ważny jest przyrost ale trochę to 100 to za mało. Ciężko stwierdz kiedy miałam owukacje bo mam długie cykle od 32-35 dni
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kiedy pierwszy raz robiłaś test i kiedy betę?Nie byłam na usg dopiero 31.10 idę na wizytę. Wiem że ważny jest przyrost ale trochę to 100 to za mało. Ciężko stwierdz kiedy miałam owukacje bo mam długie cykle od 32-35 dni
test robiłam w sobotę tydzien temu. Wyszła słaba kreska. Betę zrobiłam dziś. Zrobię w sobotę powtórkę z bety i zobaczymy. Ewidentnie coś tu nie gra.kiedy pierwszy raz robiłaś test i kiedy betę?
najważniejszy jest przyrost, bo może wychwyciłaś bardzo wczesną ciążę. Nie chcę cię martwić, ale faktycznie 100 od soboty do czwartku (dzisiaj) to wydaje się mało, ale zależy też bo robiąc test mogłaś mieć np. do 10 a test i tak ci wychwyciłtest robiłam w sobotę tydzien temu. Wyszła słaba kreska. Betę zrobiłam dziś. Zrobię w sobotę powtórkę z bety i zobaczymy. Ewidentnie coś tu nie gra.
Wiem że nie wygląda to za dobrze. Zobaczę jeszcze w sobotę ale marne szanse. I jeszcze jakieś plamienia mi się znów pojawiło.najważniejszy jest przyrost, bo może wychwyciłaś bardzo wczesną ciążę. Nie chcę cię martwić, ale faktycznie 100 od soboty do czwartku (dzisiaj) to wydaje się mało, ale zależy też bo robiąc test mogłaś mieć np. do 10 a test i tak ci wychwycił
Mogłaś mieć przesunięta owulacje dlatego bada się przyrost ,a nie pojedyncza wartość .Zrobiłam dziś bhcg i mam ledwo 100. Kurde trochę mały ten wynik. Dziś od ostatniej miesiączki wychodzi 5+6.
też mam na imię Klaudia - haha może przejdziemy bezobjawowou mnie początek, dopiero 4t4d według owulacji, także za tydzień będzie niecałe 6t więc nie wiem czy będzie serduszko już widać, okaże się![]()
Nawet jakbyś miała owulacje powiedzmy w 20dc potem zapłodnienie zagnieżdżenie i ciąża sporo mniejsza wychodzi . U mnie tak się właśnie stało przesunęła mi się owulacja w 30dc miałam negatywna betę .Wiem że nie wygląda to za dobrze. Zobaczę jeszcze w sobotę ale marne szanse. I jeszcze jakieś plamienia mi się znów pojawiło.
Każda ciąża jest inna i to ,Że nie ma się młodości wymiotów czy innych spraw nie oznacza ze coś jest źleteż mam na imię Klaudia - haha może przejdziemy bezobjawowo![]()
Powtórka bety na pewno wszystko wyjaśni. Trzymam kciuki żeby ładnie urosłatest robiłam w sobotę tydzien temu. Wyszła słaba kreska. Betę zrobiłam dziś. Zrobię w sobotę powtórkę z bety i zobaczymy. Ewidentnie coś tu nie gra.