Margot86
Fanka BB :)
Ja się nie obrażę jak ominą mnie ciążowe objawyKażda ciąża jest inna i to ,Że nie ma się młodości wymiotów czy innych spraw nie oznacza ze coś jest źle![]()
Teraz najbardziej męczy mnie senność
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja się nie obrażę jak ominą mnie ciążowe objawyKażda ciąża jest inna i to ,Że nie ma się młodości wymiotów czy innych spraw nie oznacza ze coś jest źle![]()
Jak dziś samopoczucie? Pomogło coś?Oby jak najszybciej do 2 trymestru, żeby te glupie mdlosci się skończyły i w końcu będziemy mogly się w pelni cieszyć ciążami..![]()
Ja tylko w pierwszej ciąży miałam wymiotyJa się nie obrażę jak ominą mnie ciążowe objawyw poprzedniej ciąży wymioty zaczęły się od 8 tygodnia więc zobaczymy.
Teraz najbardziej męczy mnie senność
wiesz, ja o tym wiem, tylko początek pierwszej ciąży to taki stres typu: boli - źle, nie boli - też dziwnieKażda ciąża jest inna i to ,Że nie ma się młodości wymiotów czy innych spraw nie oznacza ze coś jest źle![]()
Jak dziś samopoczucie? Pomogło coś?
Przyrost dobryHej hej nadrabiam zaległości z całego dnia i czytam co tam u Was
Ja dziś byłam na becie.
Powtórzyłam betę w poniedziałek wynik wynosił 73,24 a dziś 269,67 jest ok?? Rośnie ale czy po 3 dniach dobry jest przyrost?
Progesteron mam 43,46 więc ok.
4+1 czyli 5 tydzień??? Dobrze rozumiem?? Tak mi aplikacja pokazuje![]()
Ładnie rośnieHej hej nadrabiam zaległości z całego dnia i czytam co tam u Was
Ja dziś byłam na becie.
Powtórzyłam betę w poniedziałek wynik wynosił 73,24 a dziś 269,67 jest ok?? Rośnie ale czy po 3 dniach dobry jest przyrost?
Progesteron mam 43,46 więc ok.
4+1 czyli 5 tydzień??? Dobrze rozumiem?? Tak mi aplikacja pokazuje![]()