midnightsky
Fanka BB :)
Dziewczyny wiecie może czy mogę łykać magnez (dokładnie magne b6), biorąc już pregne start w której też jest witamina b6? Mam zagwozdkę a potrzebuję chyba uzupełnić magnez w organizmie bo jestem totalnie rozchwiana nerwowo…
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jakie robicie testy? Mi ginekolog powiedział, że zaczynamy od PAPP-aCzym sie różni sanco od nipt test?
Nie mam pojęcia ale przeczytalam gdzieś ze w ciąży nie mozna na dzień przekroczyć 360mg a nie wiem ile jest w pregnie. Nie są to informacje sprawdzone więc nie chce doradzać, poprostu takie cos obiło mi sie o uszyDziewczyny wiecie może czy mogę łykać magnez (dokładnie magne b6), biorąc już pregne start w której też jest witamina b6? Mam zagwozdkę a potrzebuję chyba uzupełnić magnez w organizmie bo jestem totalnie rozchwiana nerwowo…
W Niemczech. Od tego roku cena zmalała… u mnie dodatkowe USG kosztuje 65€ (bo ubezpieczalnia pokrywa tylko 3 USG), wiec te 150€ to naprawdę śmieszne pieniądze… po pobraniu krwi robią jeszcze USG i to robi mojego ginekologa żona, dlatego muszę się umowic.kurcze gdzie mieszkasz że tak tanio wychodzi to badanie? W Polsce ceny 2 tys zł i w górę :/ fajnie by było mieć czystą głowę, ale ta kwota jest dość zaporowa![]()
a chodzisz prywatnie czy na nfz?Mi ginekolog na ten moment nie mowil o żadnych badaniach typu usg pregantalne, sanco czy test papp-a...
Pappa potrafi dużo namieszać. To tylko statystyka i często niewiele ma wspólnego z prawdą. Nie jednej osobie, którą znam pappa wywołała tylko niepotrzebny stres a maluszek był zdrowy. Najważniejsze jest USG.O
Jakie robicie testy? Mi ginekolog powiedział, że zaczynamy od PAPP-a
Prywatniea chodzisz prywatnie czy na nfz?
moja znajoma jest w ciąży już 35 tydzień i tez nie miala objawów a dzidzius zdrowy, bo ja tez już panikowałamteż mam na imię Klaudia - haha może przejdziemy bezobjawowo![]()
ja pierwsza bete miałam coś nieco 20 i tez blada kreska na teście, potem już ponad 100. Trzymam kciuki.Powtórka bety na pewno wszystko wyjaśni. Trzymam kciuki żeby ładnie urosła