Margot86
Fanka BB :)
Najgorsze co może byćWczoraj już zaczęłam szukać co to może być, natknęłam się na głupoty zaraz się można zamartwiać

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najgorsze co może byćWczoraj już zaczęłam szukać co to może być, natknęłam się na głupoty zaraz się można zamartwiać
Od dziś już nie czytamNajgorsze co może byćja nie czytam o objawach bo łatwo można złapać schiz i panikować. Potem lepiej nie będzie
za mało ruchów, za dużo ruchów, bóle podbrzusza, bóle pochwy. Mozna wymieniać bez końca
![]()
Ja też z BydgoszczyJa mam 30a jestem z kujawsko-pomorskiego Bydgoszcz
Nie taka seniorka, bo ja mam 35Witajja to tu chyba będę seniorką bo zaraz 36 stuknie
![]()
Witajja to tu chyba będę seniorką bo zaraz 36 stuknie
![]()
Nie taka seniorka, bo ja mam 35.
Pochodzę z pomorskiego - 60km od Gdańska, ale życie wywiało mnie dalej.
Wczoraj pełna energii, dzisiaj przykuta do łóżka lub fotela na zmianę. Czuje się fatalnie jak się poruszam. Jest mi niedobrze, ale takie proste rzeczy mogę zjeść, wręcz muszę, bo byłoby mi niedobrze, ze nie jem.
O superJa też z Bydgoszczy![]()