Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak czy siak będzie wiedziała jak najlepsza przyjaciółka, zna Cie najlepiej na świecieU mnie wie tylko mąż. Powiemy rodzinie na święta a w pracy krótko przed L4. Inaczej zamecza mnie praca żeby wykorzystać czas póki jestem.
Najlepszej przyjaciółce boję się powiedzieć bo sama się stara a mnie się udało i nie chcę żeby jej było przykro
mnie też proszę dopisaćMnie też proszę dopisać do listy![]()
Dmhmcm Dominika OM 11.09.22
Mam podobnieU mnie wie tylko mąż. Powiemy rodzinie na święta a w pracy krótko przed L4. Inaczej zamecza mnie praca żeby wykorzystać czas póki jestem.
Najlepszej przyjaciółce boję się powiedzieć bo sama się stara a mnie się udało i nie chcę żeby jej było przykro
Trzymam kciukiJa też jestem chętna na prywatna grupę)
Gratulacje dziewczyny za dzisiejsze wizyty!!!
JA JUTRO PIERWSZA WIZYTA!!!
Noc będzie napewno przespana![]()
Ja jutro będę miała 6+1 więc mam nadzieję zeTrzymam kciukija byłam wcześniej na Sor bo plamienia mi się zaczęły, 5+6 i Akcji serca nie bylo. Kurczaki morskie.... Myślałam, że ze strachu umrę a dzisiaj 6+2 i już było
![]()
Mi z USG wyszło 6+1 i już biło serduszkoJa jutro będę miała 6+1 więc mam nadzieję zebedzie
To ja z kolei mam co robić, kiedy Wasi synowie (i córki) są właśnie w szkoleJak dopisujecie mnie do listy to OM 19.09 termin wypada na 26.06prywatnie może @aniaslu założyć
ja moderatorem nie mogę być. Mam 8 latka jeszcze na pokładzie a, że chodzi do szkoły mam co robić dniami
.
Gratuluję, też mam pcosCześć dziewczynyJa wg OM 18.09 dziś mam 6tc+3 jutro mam pierwszą wizytę z USG i strasznie się stresuje, mam nadzieje, że będzie dobrze
ja mam PCOS i staraliśmy się ponad 2 lata to moja pierwsza ciąża, wiec dlatego tak mam
![]()