KAROLA2525
Fanka BB :)
Mam podobnie, po skorzystaniu od razu zaglądamto tak samo ja, po braniu luteiny już po stosunku nie plamiłam, ale wolę brać i być spokojna, choć i tak za każdym razem jak korzystam z toalety patrzę na papier![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mam podobnie, po skorzystaniu od razu zaglądamto tak samo ja, po braniu luteiny już po stosunku nie plamiłam, ale wolę brać i być spokojna, choć i tak za każdym razem jak korzystam z toalety patrzę na papier![]()
Najpierw będzie szedł brzuch z cyckami potem reszta mnieOj kochana, jeszcze się zdziwisz jak mogą urosnąć![]()
To ja już się wypowiedziałam wcześniej. Z synem w ciąży jak byłam najpierw brzuch długo długo nic i ja na końcu hahahaNajpierw będzie szedł brzuch z cyckami potem reszta mnie![]()
no to jednak jestem normalna i nie zwariowałam skoro jeszcze parę z Was tak maMam podobnie, po skorzystaniu od razu zaglądamjakąś uczulona na tym puncie jestem
Ja po przejściach, wszystkiego się boje... Jestem osobą wierzącą i to mnie przy wszystkim utrzymujeno to jednak jestem normalna i nie zwariowałam skoro jeszcze parę z Was tak ma![]()
dobrze, że znalazłaś dla siebie coś co utrzymuje Cię w spokoju i że masz wiarę, która ci pomagaJa po przejściach, wszystkiego się boje... Jestem osobą wierzącą i to mnie przy wszystkim utrzymuje![]()
Ja w domu noszę sportowe staniki ale na wyjścia już ciężko się zmieścić w normalny stanik. Bokiem wypływaCzas na zakupyja jeszcze muszę biustonosze kupić większe bo z tych co mam to mi się wylewają a małych nie mam i to jest najgorsze ze jeszcze są większe
![]()
Bo to normalne, że na początku brzuch jest wzdęty, bardzo często tak jestSporo ważę, ale jestem też wysoka, więc rozkłada się to po całości, ale brzuszek był ze mną od zawsze, a teraz mam po prostu wrażenie wiecznego wzdęcia albo najedzenia (mam problem wciągnąć brzuch). Od początku nic nie przytyłam na wadze, ale widzę, że brzuch mam trochę "wzdęty"