Piq
Fanka BB :)
trzymam kciuki, dawaj znać, która wizyta i który tydzień ?Ja jak na szpilkach o 11 wizyta![]()
Dzwoniłam do rodzinnego, dał mi antybiotyk, jedna saszetkę mam wieczorem zażyć i trochę mnie to martwi, narazie pije herbatki z żurawiną
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
trzymam kciuki, dawaj znać, która wizyta i który tydzień ?Ja jak na szpilkach o 11 wizyta![]()
Haha to już jej problem bo dla mnie czy dziewczynka czy chlopczyk nie ma znaczenia.A co jak znów chłopak będzie?!Teściowa nie da za wygraną.
Trzymamy kciukiNie nadążam Was czytaćJa dzisiaj idę na wizytę, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze
![]()
Ja bym skonsultowała. Ja biorę 2 dziennie przy twardnienie. Nie mam plamiendwie dziennie
Ja mam jutro. Ze stresu od tygodnia jest mi słabo. Dzisiaj miałam okropny sen o poronieniu , widziałam zarodek itp. No koszmar.. jak nie umrę z tego strachu to urodzę bardzo nerwowe dzieckoJa się zaczynam stresować, bo wizyta się zbliża (sobota). Coraz bardziej martwi mnie to, że tak dobrze się czujęMam tylko takie momenty, że mnie w żołądku pokręci, chwilę głową pobili i zaraz jest ok.
Daj znać poJa jak na szpilkach o 11 wizyta![]()
Ekstra wiadomości :*Ja już po wizycie, wszystko pięknie było widać, serduszko biłoI termin wyznaczony na 15.06
Według USG jestem w 6+5. Wyniki mam bardzo dobre, z dzieciaczkiem też wszystko ok na ten moment, więc póki co bez żadnych leków. Ale mi ulżyło...
![]()
Damy radęJa mam jutro. Ze stresu od tygodnia jest mi słabo. Dzisiaj miałam okropny sen o poronieniu , widziałam zarodek itp. No koszmar.. jak nie umrę z tego strachu to urodzę bardzo nerwowe dziecko![]()