Wiola.G1234
Fanka BB :)
to zdjęcie z neta xDJak patrzę na twój Avatar , ciągle mam wrażenie , że masz z 18 lat. A ty już jedno dziecko odchowane![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to zdjęcie z neta xDJak patrzę na twój Avatar , ciągle mam wrażenie , że masz z 18 lat. A ty już jedno dziecko odchowane![]()
To trochę w siebie wsypujesz .. muszę pogadać z lekarzem i zrobię też ta krew. Miałam dwa poronienia a nic nie mówi na ten temat :/Ja nie badałam progesteronu. Miałam zalecony jeszcze w trakcie starań że wzgl na 3 poronienia, "profilaktycznie" Ale ja mam cały zestaw leków, aż kupiłam sobie takie przegródki na leki bo się gubiłam już. Biorę jeszcze acard, encorton , pregne plus i pregne DHA i zastrzyki z heparyny.![]()
Wieem , że z netaale mam jeszcze 24 lata![]()
A progesteron do wstrzykiwania to juz w ogole - 199 zl za 7 fiolek na 7 dni plus jeszcze koszt strzykawek i igielDodam, że ja biorę ta podjęzykowa. Teraz patrzę, że te dopochwowe faktycznie spore ceny mają...![]()
zazdroszczęA to ja zawsze miałam płaski, jedyne co odstawało to kości biodrowe![]()
Jak duży masz pęcherzyk że tak stwierdził?U mnie nadziei nie ma. Dostałam skierowanie do szpitala. Niby pojawił się zarodek mały ale bez akcji serca i się nie rozwija. Powiedział ze nie ma szans na te ciąże…![]()
Miałam luteinę dopochwowo ze względu na skracającą się szyjkę.Wy luteine bierzecie ze względu na niski progesteron zbadany w krwi tak ? Ja nie badałam , ciekawe na jakim poziomie jest u mnie.. biorę ciągle duphaston ze względu na stawianie się macicy , twardnienie brzucha. Ale duphaston to też progesteron.
Raczej nie, im więcej progesteronu tym silniejsze objawy ciąży, ja miałam bardzo mało objawów aż do teraz, bo teraz leżę i jest mi tak niedobrze że nie wiem jak jutro do pracy pojdeA gdyby nie badaniez krwi, wogole byś wiedziała , że coś nie tak? Bóle brzucha ?
W którym tygodniu ?Miałam luteinę dopochwowo ze względu na skracającą się szyjkę.