• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwcowe mamy 2024

Ja się zaczynam stresować, bo wizyta się zbliża (sobota). Coraz bardziej martwi mnie to, że tak dobrze się czuję 😂🤦 Mam tylko takie momenty, że mnie w żołądku pokręci, chwilę głową pobili i zaraz jest ok.

reklama
Cześć dziewczyny! Nie śmiało się z Wami witam :) jestem 10/11 dni po owulacji i dziś trzy testy ciążowe wyszły pozytywne :) . Betę dziś zrobiłam i czekam na wyniki :) .
Mam już synka z października 2021 oraz straconego synka z 8.06.2023 :(
Mam nadzieję że teraz będzie wszystko dobrze 😊
chyba byłyśmy na jednym forum razem :) u mnie córka ostatecznie wyszła ostatniego października 💜

Eh te teściowe mają zawsze takie wyczucie czasu 😅 Trzymaj się jakoś, przetrwaj 💪
U nas byli właśnie w niedzielę. Narazie o ciąży nikomu nie mówiliśmy. I teściowa, że kuzyn mojego męża będzie miał 4 dziecko, że jego żona jest w ciąży i że my też powinniśmy się postarać bo mam dwóch chłopców a przydała by się dziewczynka 🙊

Jest OK, ja w pierwszej ciąży czułam się super! Teraz od pozytywnego testu jest ok, zobaczymy jak będzie dalej 😀
Będzie dobrze 😊 ja w pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów po za brakiem miesiączki 😂
Ja w pierwszej też w miarę spoko się czułam, ale pamiętam że mdłości trochę męczyły. Tylko nie wiem kiedy dokładnie się to zaczęło 🙃

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry