reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwcowe mamy 2026

reklama
@matkaniewariatka kochana cudowne wiadomości, bardzo o Tobie myślałam o trzymałam kciuki ❤️ sorki za opóźniony zapłon, ale u mnie jest kosmos najmłodszy gorączkuje kilka dni do 41 stopni i niewiadomo co mu jest :(
Może ma trzydniówke albo grypę ? Znam przypadek że dziecko gorączkowało i wyszło że ma zakażenie salmonellą … z taką gorączką nie ma żartów, współczuję bardzo, u mnie córka jak tak wysoko gorączkuje to cała w nerwach jestem 😔

6+1 i teraz nie wiem czy iść w ten piątek sprawdzić czy w przyszłą środę dopiero bo między tym mój lekarz ma urlop…
gdzieś czytałam że 1-2 dobie po pęcherzyku żółtkowym pojawia się zarodek i jak osiągnie około 3mm to można zobaczyć serduszko. lekarz pewnie wolałby odczekać tydzień, ale jak będzie Ci ciężko (a wiem jak jest), to jedź w piątek 😘 myślę, że jest szansa że będzie już widać serduszko. na tym etapie w ciągu kilku dni się bardzo dużo zmienia.

Czekać do środy by powtórzyć czy umówić się już na wizytę?
Ale po co chcesz się umawiać na wizytę? Lekarz ani nic nie zobaczy ani nic nie powie. Beta spada, za kilka dni zacznie się krwawienie, wyłapałaś biochem. Moim zdaniem zupełnie nie ma tu potrzeby wizyty. Gdyby Cię coś mocno bolało to na IP.

Może ma trzydniówke albo grypę ? Znam przypadek że dziecko gorączkowało i wyszło że ma zakażenie salmonellą … z taką gorączką nie ma żartów, współczuję bardzo, u mnie córka jak tak wysoko gorączkuje to cała w nerwach jestem 😔
Byliśmy w przychodni wczoraj, zrobione mam testy combo że śliny nie wykryto ani grypy ani Covida ani rsv ani Adv nic. 2 tygodnie ma infekcje górnych dróg oddechowych, tydzień brał antybiotyk poprawa marna i po tygodniu antybiotyku zaczął gorączkować wysoko. A ta durna lekarka powiedziała że nie wie co to i przepisała mi ten sam antybiotyk na kolejne 2 tygodnie

reklama
Do góry