reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwcowe mamy 2026

reklama
Byliśmy w przychodni wczoraj, zrobione mam testy combo że śliny nie wykryto ani grypy ani Covida ani rsv ani Adv nic. 2 tygodnie ma infekcje górnych dróg oddechowych, tydzień brał antybiotyk poprawa marna i po tygodniu antybiotyku zaczął gorączkować wysoko. A ta durna lekarka powiedziała że nie wie co to i przepisała mi ten sam antybiotyk na kolejne 2 tygodnie
Crp robiliście? Morfologię krwi?

Byliśmy w przychodni wczoraj, zrobione mam testy combo że śliny nie wykryto ani grypy ani Covida ani rsv ani Adv nic. 2 tygodnie ma infekcje górnych dróg oddechowych, tydzień brał antybiotyk poprawa marna i po tygodniu antybiotyku zaczął gorączkować wysoko. A ta durna lekarka powiedziała że nie wie co to i przepisała mi ten sam antybiotyk na kolejne 2 tygodnie
Zrób mu badanie krwi ob crp bo może antybiotyk nie trafiony . Jeśli kaszle to może zapalenie płuc się zrobiło które czasami nie wychodzi osluchowo a dopiero na rtg:/

zatrzymanie ciąży. Jutro mam się zgłosić rano do szpitala. Czulam, że mimo objawów cos jest nie w porządku.
Tak ogromnie mi przykro😢😢😢

Ja siędzę już pod gabinetem. Wizytę mam dopiero o 10.20, ale odwiozłam dzieciaki do szkoły i ekspresowo dojechałam.
Mam tak ogromny stres że zaraz chyba wybuchnę!
Boje się, czy wszystko jest ok i czy lekarz coś zobaczy. Boje się też, że jeśli jest np. za wcześnie(że wzgl3du na cykle) i np. nie będzie jeszcze serduszka to że lekarz mi nagada że jest źle i do dupy...
Niestety weszłam na znanylekarz i wiem że Lekarz do którego idę na raczej średnie oceny i część komentarzy jest że słabo traktował pacjentki we wczesnej ciąży(własnie gadał że jest nie tak a i innego lekarza okazywało się że jest ok). Niestety to był jedyny sensowny wolny termin we wskazanym przez lekarza terminie.
Mam nadzieję, że będzie ok i się uspokoję.
Ale jeśli nie będzie, to nie wiem jak wrócę na kurs pierwszej pomocy do roboty. Już od koleżanek, które wiedzą co mi jest wiem że pozostałe dopytują czy coś mi się stało, bo podobno tak wyglądam. A mnie chyba oprócz mdłości po prostu zżera OGROMNY stres😢😢😢

@akinom bardzo mi przykro :(

@czubaczeq moje dzieci kiedyś miały właśnie zapalenie płuc które nie wykryto osluchowo ale lekarka miała usg w gabinecie i tam już było ładnie widać że zapalenie płuc jednak jest.. jeśli masz możliwość to podejdź do innego lekarza lub na świąteczną opiekę po 18. Współczuję nerwów :(

reklama
Do góry