reklama
To_ja_olutka
Zaangażowana w BB
Mnie tak ciągnie co czasami, ale po tej stronie gdzie to czuje to mam torbiel i wiem według lekarki, że tak mogę to odczuwać. Bywa, że boli mnie brzuch jak na okres a też wcale. Według mnie to normalne, ale możesz przy okazji na wizycie podpytać lekarzaDziewczyny a czy boli was czasem brzuch bo mnie np jak dłużej siedzę i się podniosę to tak trochę ,,ciagnie” i nie wiem czy to normalnejestem w 10 tyg
Mnie tak ciągnie co czasami, ale po tej stronie gdzie to czuje to mam torbiel i wiem według lekarki, że tak mogę to odczuwać. Bywa, że boli mnie brzuch jak na okres a też wcale. Według mnie to normalne, ale możesz przy okazji na wizycie podpytać lekarza
Dziękuję za odpowiedź
anela92
Fanka BB :)
Tak, ja tak mam często, szczególnie jeśli wstanę szybko, to podobno rozciągające sie więzadła macicyDziewczyny a czy boli was czasem brzuch bo mnie np jak dłużej siedzę i się podniosę to tak trochę ,,ciagnie” i nie wiem czy to normalnejestem w 10 tyg
matkaniewariatka
też tak mam jak za szybko wstanę i też uważam, że to więzadła macicyDziewczyny a czy boli was czasem brzuch bo mnie np jak dłużej siedzę i się podniosę to tak trochę ,,ciagnie” i nie wiem czy to normalnejestem w 10 tyg
aiszka
ja też tak mam, dodatkowo od jakiegoś czasu czuję takie “pulsowanie” jakby jajników co mnie trochę niepokoiDziewczyny a czy boli was czasem brzuch bo mnie np jak dłużej siedzę i się podniosę to tak trochę ,,ciagnie” i nie wiem czy to normalnejestem w 10 tyg
A mogę zapytać jak się skończyła historia z chorobą Twojego synka ? Wyzdrowiał już ? Znacie przyczynę gorączki ?U mnie 10 tydzień i minus 3 kg. Ale raczej w moim przypadku spadek wagi jest wskazany, bo mam otyłość
Natka963
Zaangażowana w BB
Też odczuwam to ciągnięcie przy szybszym wstawaniu, dodatkowo takie bóle jak na okres tylko lżejsze odczuwałam dość często, a od dwóch dni nie odczuwam ich prawie wcale.. Mam nadzieję, że to normalne bo wizyta dopiero za 2 tygodnie (oszaleję do tego czasu - wizyty najchętniej chciałabym co tydzień) 
czubaczeq
Aktywna w BB
Na szczęście gorączka ustąpiła, jest już zdrowy ale nadal niewiadomo co mu było. Teraz dla odmiany starszy syn dziś zaczął gorączkować. Maja rozmachA mogę zapytać jak się skończyła historia z chorobą Twojego synka ? Wyzdrowiał już ? Znacie przyczynę gorączki ?
reklama
to dobrze, że gorączka minęłaNa szczęście gorączka ustąpiła, jest już zdrowy ale nadal niewiadomo co mu było. Teraz dla odmiany starszy syn dziś zaczął gorączkować. Maja rozmachdzięki że pytasz
![]()
Podziel się: