reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwcowe mamy 2026

reklama
Hejo, byłam na wizycie, 10 tydzień, wszystko w porządku umówiłam się na prenatalne i papa. Wzruszyłam się że już widać rączki i nóżki 🫠 a dziś wieczorem pierwsze rzyganie... mam nadzieję że ostatnie. Choć mdłości coraz silniejsze. Mam pytanko czy jest jakaś szansa by na pierwszych prenatalnych zobaczyć płeć? Jak to u Was było w poprzednich ciążach? Ja już po prostu nie mogę się doczekać by dowiedzieć się kto tam rośnie. 🩷🩵
Zobacz załącznik 1727537
U mnie w pierwszej ciąży na 1 prenatalnych lekarz powiedział że „nie widzi żeby to miał być chłopiec”, i miał rację bo urodziłam dziewczynkę

Jestem po wizycie, 10+3tc, niepotrzebny stres tylko, bo ciągle się zastanawiałam czy brak objawów nie jest złym wyznacznikiem, ale doktorka powiedziała, że wszystko przebiega prawidłowo. Teraz tylko czekać na prenatalne. :)
cudownie ❤️
jak widzę te Wasze bobasy to nie mogę uwierzyć, że to już zaraz czas na prenatalne 😁 czuje się jakbym test wczoraj robiła. ja tak jak w przypadku córeczki na samym końcu miesiąca z prawie miesiąc młodszą ciążą od niektórych z Was, a to taka przepaść na tym etapie.
z OM byłoby dziś 7+6, ale jest 7+2 😁

Cześć dziewczyny!
U mnie przyszły wyniki z krwi. Niby nie powinnam być załamana, bo jest naprawdę ok. Wszystko w normie, brak HIV, kiły itp. Nawet TSH z 2,1 spadło na 1,8. Wyjątek to glukoza, której się najbardziej obawiałam. Wynik sprzed kilku miesięcy to 94, ale tak sobie myślę: wdrożyłam dietę, schudłam 8 kg (mogło być lepiej, ale zawsze to 8 do przodu), było więcej ruchu, może spadnie do tych 90? Jaaasne... Wynik z dzisiaj 100 😵‍💫

reklama
Hejo, byłam na wizycie, 10 tydzień, wszystko w porządku umówiłam się na prenatalne i papa. Wzruszyłam się że już widać rączki i nóżki 🫠 a dziś wieczorem pierwsze rzyganie... mam nadzieję że ostatnie. Choć mdłości coraz silniejsze. Mam pytanko czy jest jakaś szansa by na pierwszych prenatalnych zobaczyć płeć? Jak to u Was było w poprzednich ciążach? Ja już po prostu nie mogę się doczekać by dowiedzieć się kto tam rośnie. 🩷🩵
Zobacz załącznik 1727537
Cudownie❤️pièkne Maleństwo ❤️ życzę dużo siły mało mdłości a w razie czego pamiętaj że na to sá dobre lekarstwa❤️mnie jednak poratowały!co do płci u nas ostatnio na 1 prenatalnych była pomyłka zobaczyliśmy Chłopca a miesiąc potem okazało się że to pièkna Helenka❤️u mnie też 10 tydzień mdłości mi mijają ale za to jestem teraz strasznie zmęczona i senna długi weekend prawie przespałam😂na szczęście Mąż był.w domu i zajáł się Dziewczynkami

Do góry