reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
No Wojtek, brawo. Ale jak się ćwiczy, to są rezultaty!
U nas dzieciaki ok. Olga wyzdrowiała, ale cos było w przedszkolu, bo w ubiegłym tygodniu ... 3 dzieci w grupie u Olgi. W sobotę Miki miał olimpiadę przedszkolaków (sportowo-artystyczna) a wniedziele robiliśmy urodziny na działce. Olga dostała rower, więc wczoraj musieliśmy za nia gonić, w tym upale. Jeździ sama, tylko trzeba z nią wystartować i łapać jak hamuje ;-)

Wojtek, barwo! :-)
Kasiu, gratulacje dla Olgi.
Stas tak samo ma kłopoty ze startem i hamowaniem. Dziś przyszedł rower dla Wojtka na urodziny, więc Stas od jutra pewnie przesiądzie się na Wojtkowy. I bedziemy biegac za nim. :-)

Dziś Stas miał atrakcję, bo w ramach zaległego prezentu urodzinowego był ze swoim chrzestnym tata na ściance wspinaczkowej. Fajnie było. Podobało mu się :-)
Jutro w przedszkolu dzień taty. A wieczorem ide na ploty :-)

No dzieje sie dzieje u Was :)

U nas z piatku na sobote znowu noc nad woda,ognisko,grill,rybki :) sobota mecz,niedziela leniwa,wczoraj bylam na kawie u kolezanki-to do poludnia,a po poludniu w parku przy zamku -tez z kolezanka ale inna :) Dzis zabieramy kolezanke Noemi do nas...a pojutrze jade kupic jakis rower sobie :)

Sylwia jedna poznalam tu na BB :) mieszka blisko mnie... z inna trzymam sie juz jakis czas...dwa lata jakos bedzie i to teraz moja nablizsza psiapsiola...z Marta nie mam juz kontaktu-wiecie ktora,nie? No i tak przez prrzedszkole dwie fajne polki poznalam...I jeszcze jedna tu kilka lat temu na BB ale zaczelysmy sie spotykac jakos z ponad rok temu... Wszystkie lubie ,wiec tez jest kontakt...poznalam wiecej ,ale ja to musze miec tak ,ze poprostu pasuje pod kazdym wzgledem ;)
a co do rowera to chce taki na styl holenderskiego ...z wygodnym siodelkiem-szerokim...i takim z koszyczkiem :D

A własnie takie rowery typu holenderskiego podobają mi się najbardziej, do jazdy po asfalcie i alejkach sa super ale do wnoszenia po schodach masakra bo sa raczej cięzkie:-D

A co do poznawiania tu na BB z okolic Krakowa to nie znalazłam nikogo:-Dfajnego.
A jak plany urlopowe dziewczyny?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry