reklama

czerwcowe ploteczki :D

Haj dziewczyny! Dziś dostałam maila od mamymarcinka, czyli Asi i życzyła wszystkim 6 latkom wszystkiego najlepszego!
U nas też nic takiego się nie dzieje. W tv euro. Maniakami nie jesteśmy, ale tv włączony. Właśnie przeglądałam internet w poszukiwaniu przepisów na niedzielna imprezkę urodzinową dla dzieciaków. A w sobotę Miki ma olimpiadę przedszkolaków. Nie mam pojęcia jak to wygląda - zdam później relację. Na fitness chodzę, ale nie po to żeby się odchudzać, ale po prostu poruszać się, bo to lubię

reklama
Siedzę dziś na opiece, bo idę z Olgą do lekarza. Cos pokaszluje, ciut ciepła, a w niedzielę imprezka na działce, to musze ją skutecznie podkurować. Pranie się robi, zaraz chwycę za żelazko i chciałam zrobić porządki w zabawkach dzieci, bo jak zwykle jest masakra:dry:

Melduje się po chwili nieobecności. Ala w zeszłym tygodniu poważnie się rozchorowała. W tej chwili sytuacja jest już opanowana. Ma anginalne zapalenie krtani. Dostaje antybiotyk. No i jak zwykle problemy dosyć poważne z Adamem. Mieliśmy jechać w sobotę nad morze i chyba nie pojedziemy. Obraza majestatu sięga szczytu. Zero rozmowy i jakiego kolwiek kontaktu. Zresztą jak zwykle zdana jestem na siebie samą. Norma. Życie bardzo się skomplikowało,oj bardzo. A z nowości Ola zajęła 1 miejsce w konkursie plastycznym - gminnym, a w ogólnopolskim dostała wyróżnienie. na urodziny dostała rolki i śmiga już jak szalona. Zuch dziewczyna. Dzisiaj mamy Dzień mamy i taty. A oczywiście nie będzie bo wyjeżdża w delegację.

Sylwia nici z tanca godowego...tak sie wkurzylam wczoraj ze az sie pobeczalam!!!! Az mi sie gadac nie chce...On na urop teraz nie chce,ale puscic mnie sama z mala tez nie chce...i gadaj z takim debilem!!!!:crazy: :wściekła/y:
Praca ponad wszystko...
A magazyn juz wczesniej mielismy tylko w koncu zrobil sie za maly na te wszystkie felgi i opony... teraz ma piwnice,parter,pietro i biuro... dodatkowo dwa odzielne pomieszczenia...Teraz chlopaki tam buduja regaly itd.
A placem zabaw sie pochwal... :)

Fredka zdrowia Wam zycze...no i zgody...A dla Olki duzeee gratulacje...

Kasia i dla Olgi zdrowka!!!! co tam znalazlas za fajne przepisy? :)

Pati, trzymaj się dzielnie. Szoda, że nici z tym wyjazdem...
Fredzia, gratulacje dla Oli. I za konkurs i za smiganie na rolkach. :-)
Wojtek za to teraz mnie nudzi, że zima chce jeździć na łyżwach :-D Tez mu sie zebrało :-)

Marysia od wczoraj stawia pierwsze kroczki. Wstaje samodzielnie, chwieje się i walczy. Uroczy widok
biggrin.gif

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry