reklama

czerwcowe ploteczki :D

Mamoot to ja czekam na wieści od Ciebie bo na ten moment jesteśmy na tak:) jakby nie było neta to na telefon...my mamy jeszcze taki namiar na pole namiotowe w Kariwenskich błotach - blizutko morza dosłownie z 5 min, no ale na dziko - bez łazienek itd...

reklama
Baśka, bedziemy sie zdzwaniać. :-) Od jutra nie mam znów neta na kilka dni.
Rozważamy jeszcze taka opcję, żeby pojechał tylko Marcin z chłopcami. Ale ja bym wolała pojechać... No nic, mamy jeszcze tydzien na decyzję :-)

wczoraj mialm niezla przygode...pojechalam po rower...i wyswietlilo mi sie w aucie ze nie mam swiatel...pomyslalam ze sie cos przepalilo...milam sprawdzic jak zajade do sklepu...ale zapomialam...wracam z rowerem..ale okazuje sie ze sie nie zmiesci wiec musze dzwonic po A... tak sobie czekamy i mloda mowi "mama ale sie wystraszylam,mamy okropne swiatla w aucie"...ide patrze...a tam nie ma nic-puste czarne dziury...Ukradli nam cale lampy !!!!!!!:szok::angry: ja nie wiem jak oni tego cudu dokonali...no ale dobra kasa bo jedna lampa kosztuje ok 1500-1800 zl.

Pati:szok:szooook!

Baska, Mamoot- super, ze uda Wam sie spotkac!

Syla- ...juz koniec wakacji ?

a u mnie wciaz rodzinka z Polski, stad caly czas cos sie dzieje... jezdzimy, zwiedzamy, imprezujemy...W niedziele pojechali do moich rodzicow, wiec ja caly poniedzialek pralam, sprzatalam. Wczoraj pojechalam z sis i dziecmi nad wode, a dzis czekam bo przyjezdzaja od rodzicow, zjemy obiad i sis wiezie ich na lonisko...tak szybko minely te 2 tyg..
Kolezanki moje/Klaudii juz sa w Polsce - wczasuja sie, a my teraz do 8 sierpnia tu w UK a pozniej POlska!:) i wakacje gl. u tesciow. Mam zaciesz bo odpoczne od dzieci, Adam ma 4 sis ktore lubie wiec wiem, ze spedze fajowy czas. ..No i kilka dni spedze w mojej miejscowosci i zalicze kilka beztroskich wypadow z kumpelami:-):-)...odliczam wiec dni:-p

Syla zwroca...Ale okazalo sie ze zaczynaja sie schody...My mamy auto juz po liftingu i nie pasuja zwykle lampy...trzeba miec od nowego modelu...a jak bedzie od nowego modelu to musza byc tez wymienione tylnie bo inaczej bedzie w komputerze blad wyskakiwal...i tak za przednie lampy w servisie bmw chca tylko....1800 euro!!!! Wczoraj poszukal Adam w necie...juz sie cieszylam a noz bedzie taniej i od razu bo niby takie pasujace do naszego...okazuje sie ze turek ogloszenie dal...no i niby mialy byc w dobrym stanie ,a popekane byly...i jeszcze mowil "aaa to nie szkodzi,wzial strzykawke,klej i zaczal kleic ...na halogen prysnelo...:szok::-D myslal ze debili znalazl :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry