reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Nie ja nie byłam na bilansach zadnych a ze szczepieniami to jestem daleko za murzynami jakos nie mam głowy do tego.

Pati tak to jest z ubezpieczycielami niestety, ale da rade ich wziąc na zmęczenie:-D ja tak miałam z felgami:-D chcieli mi wymienic tylko jedna i jedną oponę.

Syla my z ubezpieczycielami to nigdy problemow raczej nie mamy...Narazie to ciezko jest znalezc odpowiednie lampy w odpowiedniej cenie...Bo to robisz sama a potem oni wyplacaja kase ;) Mozna jechac prosto do bmw.ale kurdeee to tak boli wydac 1800 na przod :-D

My bylismy dzis na szczepieniu...Mloda dzielnie wszystko zniosla...nie bylo placzu ani nawet lez w oczach...no i na koniec mogla wybrac sobie nagrode z szuflady doktora :-D

Pati, a co pan doktor tam miał? ;-)
Sylwia, nie ściagali Cię ze szczepieniami? Bo przy bilansach raczej się nie upominają, ale przy szczepieniach to u nas karteczki przychodzą wzywające. Jak bilans robiony jest rzetelnie, to w sumie fajna sprawa:-)

Pati, w życiu by mi nie przyszło do głowy, że ktoś może ukraść lampy :szok: oby szybko udało się znaleźć.

My już po bilansie, a przy okazji zaległe szczepienie błonica, tężec, krztusiec i polio, które powinno być w 6 roku, a jakoś nam się odwlokło, i przychodnia nas nie wzywała. W sumie nie bardzo wiem o co chodzi, bo pani powiedziała, że kolejne szczepienie jak skończy 9 lat, a w tej tabelce jest jeszcze przeciw odrze i gruźlicy w 7 roku życia: http://www.zdrowie.med.pl/szczepienia/szczep_05.html Wiecie coś na ten temat? Może pani doktor była niedoinformowana ;-)

Ostatnia edycja:
U nas zawsze na bilansach czy jakiejs wizycie z okazji przeziebienia zawsze informuja i wtedy od razu robilam termin...

Kasia a wybor nagrod byl duzy...od gniotek,balonow,takich gierek malych zrecznosciowych po pierscionki naklejki :)
my kolejne szczepienie bedziemy mieli jak mloda skonczy 11 lat :)

reklama
u nas zawsze listownie dostaje kartke z informacja o szczepieniu i dzwonie i umawiam termin...

jutro mam badanie krwi i podpytam, czy o mnie nie zapomnieli..i um. do lekarza mojego Adama.. lokiec mial chory, a teraz zatoki...eee dopiero co skonczyl antybiotyk...:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry