reklama

czerwcowe ploteczki :D

Ale tu cisza...forum czerwcowych nam pada? ja ostatnio zalatana...moj brat tydzien temu sciagnal rodzinke i wreszcie ich mam wiec codziennie sie widzimy...w sobote mloda miala rozpoczecie roku :) jutro zaczyna sie szkola na powaznie :)

reklama
No troche tak jakby zdechło. Ale mimo wszystko mam nadzieję, że bedzie nadal funkcjonować!
Jajeku, już nowy rok? Jakoś nie potrafie ogarnąć tego, że nie z 1 września ;-) Powodzenia dla Noemi w szkole. To kolejny, nowy etap w życiu!
Kurcze u nas rano dziś zią - jak w jesieni! Mam nadzieję, ze będzie jeszcze letnia pogoda.

No może jeszcze nie zdechło choć powiem ze jak zaglądam i nie ma nic nowego to nie chce mi się pisać.

Jejku u nas rozpoczęcie roku za 2 tygodnie Wojtek został w przedszkolnej zerówce i nie żałuje chyba decyzji, zobaczymy jak to wszystko będzie funkcjonować.
Bardzo jednak się poważnie zastanawiam gdzie go wysłać do pierwszej klasy, a jak jest u Was z zajęciami dodatkowymi, zapisujecie gdzieś rozwijacie jakieś umiejętności?
Kasia u nas rano było 8,5 stopnia! Normalnie trzeba było wyjąc jesionki!

Sylwia, ja jak na razie nie zapisuję. Prawdę mówiąc w ogóle o tym nie myślałam. Ale generalnie robię tak, że jak chce, mówi o czymś to wtedy zapisuję. Tak było z korektą, angielskim. Powiedział, że chce chodzić i chodzi chętnie. I nie chodził od początku zajęć, bo na początku nie chciał - musiał dojrzeć:-)

No tak;) ale czy jak zapiszesz to potem wynagasz żeby chodził? Myśle tu o jakichś sportowych rzeczach?! Bo sama nie wiem czy to już? Dobry wiek?! Czy za młody jeszcze ? Mój mialczy ze chce na szermierke;)

Ola już się nie może doczekać kiedy pójdzie do szkoły. Póki co pali się i to bardzo. Jednak bardzo się obawiam rozpoczęcia. Ola jak wiecie została w zerówce drugi rok. Ma już swoją ulubioną koleżankę i dwie znienawidzone. Boje się, że dostanie Panią, która nie będzie umiała ich czymś zainteresować,no i przede wszystkim będzie rozdzielona ze swoją przyjaciółką. Ja do pracy wracam od października.

Sylwia, jak w przedszkolu jest zapisany, to chodzi. Na nic dodatkowego, poza przedszkolem nie chodził, więc nie wiem jakby to było z chęciami. Pewnie jakbym zapisała, to chciałabym żeby chodził. Miki o niczym nie mówi, ale zobaczymy jak będzie we wrześniu jak zacznie się przedszkole.
Szermierka? Mój nie wiedziałby co to jest:-D

reklama
Marta chce chodzić na balet, tyle że jej nie chodzi o sam balet, tylko o strój :-D tańczyć lubi, i to bardzo, tylko ona na balet za energiczna jest moim zdaniem, więc może ją zapiszemy na jakieś zajęcia taneczne, o ile znajdę coś w pobliżu o innej godzinie niż 16 :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry