Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

W Zielonej byłam pierwszy raz w życiu - i mam nadzieje, że nie ostatni, bo bardzo mi się podobało. To co mnie urzekło, to mnóstwo zieleni i lasy ze wszystkich stron! Bomba!!!
Do tego jeden z kolegów okazał się znakomitym tancerzem, co mi bardzo umiliło wieczór.:-)
Serio, z nikim nigdy nie tańczyło mi się tak dobrze, jak z nim, a tańczyliśmy razem pierwszy raz. A czułam się tak, jakbym z nim tańczyła od zawsze. I on też. :-)Wróciłam z regat i było super.
Ale była to typowo żeglarska pogoda. Więc nie dziwię się Heatherku, że nie chciało się Wam przyjeżdżać. A gdzie macie tą metę koło Zegrza? Tak z ciekawości pytam.
Poza tym wcale nie uważam, że się wpraszasz, tylko fajnie by było gdzieś pod Warszawę razem wyskoczyć na weekend i szukam pretekstu.:-) Nawet moi teściowie mają działkę nad Narwią w Jachrance, ale są tam kiepskie warunki sanitarne, więc nie bardzo się to nadaje.
Nas faktycznie pogoda skutecznie zniechecila do wystawiania nosow z domu, nawet przemknelo nam przez mysl, ze pogode macie iscie tawerniana ;-)

Od Jachranki rzut beretem, wiec jakbyscie byli u Tesciow, to w kwestiach sanitarnych zapraszamy do nas 

A serio serio - jakos sie musimy zgadac na jakis weekendzik! Ja niestety w piatek jestem w pracy, bo nawet zamierzalismy sie przejechac na dzialeczke, a tak to.... sama nie wiem.....Od Jachranki rzut beretem, wiec jakbyscie byli u Tesciow, to w kwestiach sanitarnych zapraszamy do nas.